Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon rossz ha kimarad az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rossz ha kimarad az életemből a szex?

Figyelt kérdés

Igazából nagyon vágyom rá, de nem találok barátnőt.

Eddig csak néhány alkalommal szexeltem:(

Van olyan lány aki szerint helyes vagyok, néha amikor tükörbe nézek én is annak látom magam, de néha meg nagyon előnytelennek látom magam...

Másik gond, meg hogy nem vagyok beszédes, és nehezen nyílok meg.

Nagyon meg fogom bánni öreg koromra hogy keveset szexeltem?

Még viszonylag fiatal vagyok, de ha így halad akkor, jó ha életemben összesen 20x fogok szexelni. :/

2019. márc. 30. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Hisztigép. Lehet a csajoknak kéne fizetniük a belépődet?
2019. márc. 30. 18:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Én meg egyszer sem,ehhez mit szólsz? Ne rinyálj.
2019. márc. 30. 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Van egy jó hírem. Ha egyszer meghalsz, akkor az öntudatod is megszűnik, és legalább akkor nem fogod bánni. Az élet meg úgy is rövid. Az az igazság, hogy senkit nem fog érdekelni, hogy te szexelsz-e vagy sem. Más ameddig családod van, ők lehet aggódnak érted, de előbb-utóbb mindenki saját sorsának a kovácsa lesz. Más csajt meg az a pasi fogja érdekelni, akivel normálisan együtt lehet és dughat. Senkit sem fog érdekelni, hogy van valahol egy pasi, aki éppen ezt érzi mint te. Tudod te mennyi ilyen van még rajtad kívül? Ha úgy fogod fel, hogy a szex minden, és ha kimarad az életedből, akkor keserű lesz a lelked, akkor elbuktál már most. Nem minden a szex.
2019. márc. 30. 19:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Először is barátkozz meg magaddal, fogadd el magadat. Épp te írtad, hogy nem vagy csúnya, az már fél siker! Ha meg nem vagy egy tahó bunkó, az még egy plusz pont! Épp elég ahhoz, hogy barátnőt találj, csak egy kicsit magabiztosabbnak kellene lenned. Ha barátnőt szeretnél, csak te tudod elérni saját magadnak, nem fog más keresni neked.
2019. márc. 30. 19:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Dehogy vagyok bunkó, sőt pont hogy túlságosan is rendes, és ezt mások is mondták már rám. De még sem kellek egy lánynak sem.
2019. márc. 30. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy kis önbizalom kéne neked. Az sokat segítene! Próbáld meg megtalálni, hogy mi adhat önbizalmat!
2019. márc. 30. 19:48
 7/7 Clay Morrow ***** válasza:
Ha már volt részed benne, hogy beszélsz arról, hogy kimarad az életedből? Esetleg kiszorul.. Értelmetlen kérdés.
2019. márc. 30. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!