Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Ti is csak akkoor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti is csak akkoor nyögtök mikor elmentek?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon ritka mikor akkor nyögök, mikor csak élvezem, de akaratlanul hangosan szoktam nyögni.A hangos nyögést meglehet valahogy szüntetni?
2019. máj. 12. 21:47
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
utolsó kemény vagy :D neked aztán van önbizalmad irigyellek :D
2019. máj. 14. 01:28
 22/22 anonim ***** válasza:
Gyerekek vagyunk 😀😀 Azta... igazábol közelebb vagyok a nyugdíjhoz mint az óvodához,de ok. 😁😁Sose növünk fel,mert nem spirituális spirálon utazunk némán ,beszívva. Hopp... Akkor ugye a fű a titok a nagy spirituális utazáshoz? ☺ Kössz,de én élvezem önfeledten ,hallucinogének és spirituális utazásra koncentrálás nélkül. És ha ráverek az ujjamra vagy lábujjal megtalálom a szekrény sarkát,nem némán meditálok. De rossz már,nagyon gyerekes vagyok ☺
2019. máj. 15. 05:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!