Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztek “szégyent” vagy vmi ilyesmit hogyha orál közben hamar elmentek?
A barátom “tiszta hülye”, tudom nem kellene ilyeneket mondanom rá, de megbeszéltük és ennek ellenére itt szanakozott h mennyire nagy baj ez..... történt ugyanis h kb egy hónap után tudtunk talizni, és mivel megvan, ezért először rá ültem és a nadrágon keresztül felállt farkán mozogtam úgy h végül elélveztem. Utána orálisan kényeztettem de mondta h nagyon lassan csináljam, ennek ellenére kb a 3 húzás után kilőtt a szamba. Erre elkezdett szánakozni h régóta nem voltunk együtt stb.... mondom tudom és nincs semmi baj, de utána sem hagyta abba, és még ma is mondogatta, h ez tök ciki.
Nem tudom h ti hogyan vagytok vele, de nekem pl egyáltalán nem baj ha ha hamar elmegyek mikor nyalnak. Vagy pl szex közbe.... neki valamiért cikis. Beszélgettem erről más pasikkal is, mármint arról ha vki 2 perc alatt elmegy, és egytől egyig azt mondták h cikis. A nőknél pedig nem az. Ha hamar elmegy valaki, akkor mégegyszer meg kell próbálni, nekem ez a véleményem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!