Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszat jelent ha a feleségem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszat jelent ha a feleségem harmadik fél bevonásán gondolkozik?

Figyelt kérdés

29/26 évesek vagyunk, 4 éve együtt, 1 éve házasok. Nagyon jó a kapcsolatunk, a szex is jól működik és nyitottan beszélünk a dologról.

Egy ideje felmerült az, pontosabban Ő hozta fel hogy nem bánná ha esetleg bevonnánk harmadik félnek egy másik férfit. Azt mondta hogy ha nem, nincs semmi baj de beszélgettünk erről éshát, elég durván elkezdett erről fantáziálni.

Egyenlőre nem tudom mit gondoljak erről az egészről, volt valakinek hasonló? Mit csinálnátok? És ha belemennénk, egyáltalán kit érdemes ilyen helyzetbe bevenni? Illetve én hogyan álljak ehhez?

Bocsi ha hülyeségeket kérdezek csak örülnék ha adnátok néhány tanácsot.

2019. máj. 12. 19:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem miért nincs ilyen feleségem? Imádnám ha benne lenne egy hármasban
2019. máj. 12. 20:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem jelent semmi rosszat bár ismertem feleséget aki úgy hármasozott hogy a férje aludt a szállodai szobában ő meg lement a kamionparkolóba és megdugatta magát 4-5 férfival,másnap meg a bárban odament egy olaszhoz annyit kérdezett a madro martini?sampagne? vigyorgott rá és reggelig tolta csak a reggeli végére ért oda :D
2019. máj. 12. 20:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Könyveld el, hogy már fel is vagy szarvazva. Sajnálom haver, nem jó fajta feleséget fogtál ki, persze ha csak nem jön be az, hogy félrelép.
2019. máj. 12. 22:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a nők és férfiak nagy része fantáziál erről. Fiatalon voltam már behívott harmadik, és nagyon jó volt. Azóta férjhez mentem és nem tudnám elviselni, hogy egy másik nő hozzá érjen a férjemhez és ő sem fordítva. Ha kétségeid vannak, ne menj bele, mert vége lesz a házasságnak. Neki megmarad vágyként, de ezért nem fog megcsalni. Én is kipróbálnám 2 férfival, de ezért nem csalom meg a férjem.
2019. máj. 12. 23:38
 15/15 anonim ***** válasza:

nem kell ezt tulagyalni. ugy kell felfogni ez csak szex. egyszer elunk, carpe diem. termeszetesen elfogadom hogy nem mindenki tudja ezt feldolgozni. de abszolut nem ertem hogy ha valakinek ez a vagya miert ne probalhatna ki.

en csak annyit kifogasolnek hogy a 4eves kapcsolatban ez meg tul korai. korai ertem ugy hogy majd ha 10-20eves lesz a kapcsolat es fel szeretnetek dobni/pezsditeni akkor megertem. szerintem meg korai, aztan ti tudjatok.

2019. máj. 13. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!