Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, járnátok olyan pasival, akinek nincs egyetemi végzettsége?
Figyelt kérdés
a legtöbb nőnek azért van érettségije, és ugyebár a nők általában eggyel magasabb rangon lévő párt választanak, ezért rengeteg pasi kiesik a képből. Kivétel, ha gazdag, de az egyszerű jómunkás ember meg nem az. A kérdés adott, indokoljátok is a választ, valamint életkort/iskolai végzettséget is legyetek szívesek feltüntetni.2019. máj. 12. 16:59
11/19 anonim válasza:
Persze, nekem sincs nem ez a döntő egy kapcsolatba számomra.
12/19 anonim válasza:
Lányom apjának nem volt még érettségije se
Porcelán festő szakmája volt
És 3 műszakban dolgozott gyárban
Albérletben lakott és még jogsija se autója se volt.
A Diplomához nem adnak intelligenciát
Lehetsz akárhány Diplomás ha közben egy tuskó vagy.. Nem kellenél
25N
13/19 anonim válasza:
Ui: Egyetemi felsőfokú végzettségem van
Csecsemő és Kisgyeemeknevelő-gondozó szakon végeztem. Jelenleg Diplomára készülök
14/19 anonim válasza:
Natika ezt hagyjuk inkább... Egy agresszív állat volt a lányod apja, aki ezek szerint buta is, mert egy érettségit nem tudott letenni... De hát hozzád pont jó volt. ;)
15/19 anonim válasza:
Nem volt buta...
Csak el kellett mennie dolgozni hogy otthon segítse a szüleit.
16/19 anonim válasza:
Az összes ovónő egy rossz k*rv*? Vagy csak te?
17/19 anonim válasza:
Páromnak diplomája van (mérnök, 25 éves, nő), én szakmunkás végzettségű vagyok, és buszt vezetek. Köszönjük, 10 éve jól megvagyunk. :)
18/19 anonim válasza:
Fedvény: 45 (negyvenöt) éves. Bocsi, elgépeltem. :)
(előző voltam)
19/19 anonim válasza:
Igen, ha szeretem. Nekem èretsègim ès egy szakmám van. Szerettem volna tovább tanulni,de a körülmènyek nem teszik lehetővè, ha esetleg a jövőbe lenne rá lehetősègem akkor se lenne probblèma. A normális párkapcsolatban nem ezek a dolgok számítanak. 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!