Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, melyik a fontosabb, hogy egyetemi végzettsége legyen a lánynak vagy jól szopjon?
Figyelt kérdés
2016. okt. 18. 13:49
1/22 anonim válasza:
rövid távon a szopás hosszútávon meg az egyetem és akkor lesz is rá időm megtanítani :D
2/22 A kérdező kommentje:
1-es ezzel kikerülted a kérdést.
Szopás vagy a diploma?Nincs átjárás a kettő között.
2016. okt. 18. 13:53
4/22 anonim válasza:
Nekem még nincs diplomám, úgyhogy szopás. De a legjobb az olyan lány, aki szeret és megért.
5/22 anonim válasza:
az életben fontosabb lehet a diploma.
A szopást meg hiába mondod, 5 nap alatt meg lehet tanulni mesteri szinten.
6/22 Illetlen Levesek 4 válasza:
Igazából lediplomázni is szopás, tehát a kérdés értelmetlen. :P
7/22 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy aki végigvitte az egyetemet, az megtanult jól szopni közben.
23/F
8/22 anonim válasza:
Lány vagyok de semmi köze egymáshoz a két dolognak. Hiába van diplomája valakinek ha nem csinálja jól de ettől még lehet egy értékes ember. Viszont én amondó vagyok nem a diplomától lesz valaki az ember! A Diploma mellé nem osztanak észt! Szóval lehet hogy nincs diplomája egy lánynak és még jól is csinálja e mellett pedig meg egy értelmes okos lány! Szóval az hogy valakinek van diplomája nem jelent semmit. Én is ismerek olyat aki már az X-dik diplomáját teszi le. De társasági szinte segghülye és csak a pofája a nagy.. Közben meg nem tud nyújtani semmit emberileg egy nagy nulla.. 22 L
9/22 Illetlen Levesek 4 válasza:
Előttem szóló! Te jól csinálod?
10/22 anonim válasza:
Eddigi tapasztalataim szerint a lányok alig tudnak jól szopni! Jó, ha minden ötödik. Pedig aztán nem egy nagy kunszt!
Az értelmiségi csajok 95%-a meg amúgyis magát túl nagyra tartó, ostoba szar. Sokkal jobban értékelek egy jószívű, kedves, átlagos csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!