Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valódi szexuális vonzalom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valódi szexuális vonzalom csak a szép emberek között létezik, a többi tulajdonképpen kompromisszum kapcsolat?

Figyelt kérdés
Nyilván mindenki a szépet szeretné de a szépet csak más kiváltságos szép kaphat meg, ezért a szexuális vonzalom csak ebben a csoportban fordul elő, a többi csoport más szempontok szerint ismerkedik, kerül kapcsolatba?
2019. máj. 12. 01:04
1 2
 11/16 Mkdir ***** válasza:
Teljesen hibas es eretlen amit irsz. Igen az első szurö a kinezet, de a szepseg fogalma rohadt szubjektiv!!! Nincs eldontve egyetemesen hogy ki szamit szepnek es ki csunyanak. Ha van egy no vagy ferfi akit a legtobb ember csunyanak tart, de jon egy ember aki pedig azt mondja hogy nekem o a tokeletesseg, akkor o szexualisan kivanni fogja azt az altalad csunyanak tartott embert. Amikor itt az oldalon vagy barhol az eletben azt hallod hogy valaki azt mondja, hogy eloszor a kinezet alapjan dont vagy az az elso szuro azt ne szo szerint ertsd, nem lehet a szepseget szenderdizalni. Kepzeld el ha definialni lehetne pontosan azt hogy ki a szep. Maradna egymillio ember akivel 6 milliard parosodni akar? Kihalna az emberiseg. A szexualis vonzalom mindig!!! Mindig valodi ket ember kozott mindegy hogy neznek ki(most a normalis es nem az erdek kapcsolatokrol beszelek) alap biologia!! Ezert feltetelezem hogy iszonyat fiatal lehetsz kb 13-14eves. Legalabbis remelem nem vagy tobb... Udv
2019. máj. 14. 00:09
 12/16 A kérdező kommentje:

11

Méghogy nincs objektív szépség.

Szerinted Qasimodot ki tartja szépnek?

Claudia Shiffert ki tartja csúnyának?

Ha ezekre a kérdésekre válaszolsz talán még belemegyek egy vitába.

2019. máj. 14. 08:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Hiába mondják, hogy mindenkinek más a szép, a szépség azért elég objektíven meghatározható egy kultúrkörön belül, sőt úg, általában az emebiségre nézve is.

Én jóképű fiatalember voltak, de volt egy álagosnál csúnyább barátnőm. Miért jöttem vele össze? Mert megkért, hogy legyek a barátja, lényegében szerelmet vallott nekem. Én meg megsajnáltam. Nem csak csúnyácska, de butuska is volt. Haragudtam magamra, hogy nem tudtam nemet mondani. Ez amúgy nem az egyetlen eset az életemben, amikor nem tudtam nemet mondani. Ez önbizalomhiányból fakad, gyengeség, úgy lettem nevelve, hogy mások érzéseire a végsőkig tekintettel kell lenni, legyek jófiú. Úgyhogy volt ez a barátnőm majdnem 2 évig és közben többször lett volna alkalmam megcsalni, mert egyetemen pár évfolyamtársnő felajánlkozott.

Egy szó mint száz, kompromisszumos kapcsolat volt, amikor már nagyon nem bírtam mellette, elkezdtem pöcsként viselkedni vele és kidobattam magamat.

Csúnya férfiak nyilván kapnak nőt, ha van pénzük. Csúnya nők is kapnak szexpartnert, mert a férfiak hajlandóak kompromisszumot kötni a szexért cserébe. Elviselik legalábbis ideiglenesen a csúnyácska nőket.

2021. febr. 9. 12:04
 14/16 A kérdező kommentje:

13

Ezek oly szomorú dolgok. Te segíteni akarsz, valószínű jót akarsz, közben meg komolyan ártasz a lánynak egy ilyennel. Ezért is jobb az őszinteség.

Én is éreztem azt, hogy ki akarták dobatni magukat velem előző barátnőim, akik összejöttek velem, mert olyan "rendes" és "kedves" voltam.

Sajnos ez utóbbi tulajdonságok rémesen kevesek a vonzalohoz, mondhatni akár nélkülözhetők is. Mert vannak nagyon erős vonzalmak is például két meglehetősen szar ember között is. Szóval az, hogy szar ember vagy nem kizáró ok, viszont ha nem vagy túl vonzó fizikailag az lehet kizáró ok.

2021. febr. 9. 12:10
 15/16 anonim ***** válasza:

13-as vagyok megint

Nekem volt több nem túl vonzó barátnőm is, de ha az illető mondjuk nagyon kedves és okos volt, törődött velem, az számomra széppé tette. Az a lány, akiről írtam az első válaszomban, nem csak csúnyácska, de buta is volt. A szülei irányították, nem tudott viselkedni, nem igazán viselkedett nőként, frigid volt.

Akkor, amikor megkért, hogy járjunk, én nagyon mélyen voltam lelkileg, ezért belementem, mert nem nagyon ismertem őt. Neki meg előtte nem volt pasija. Aztán szép lassan kiderült, hogy buta (az egész családja), az anyja távirányítja, esténként 1 órán át osztotta neki az észt telefonon (egyetemista lány, a szülei által vett lakásban lakott). Szóval a külső csak egy dolog, ami megmérgezte a kapcsolatot, az a teljesen eltérő szexuális étvágy (nekem volt, neki nem), intelligencia, önállóság kérdése.

Miután vele szakítottam volt egy szintén nem világszép lány barátnőm, akivel viszont jó volt együttlenni, mert egy kedves ember volt.

Az első lány azóta férjhez ment, van 2 gyerekük, túlélte a szakítást, bár ma is ugyanolyan frigid, úgyhogy csoda, hogy lett két gyerekük.

2021. febr. 9. 17:43
 16/16 anonim válasza:

Hol él a kérdező? Nejlonszatyorban?

"de a szépet csak más kiváltságos szép kaphat meg"

Amióta feltalálták a pénzt ez már nem így van.

Eredj ki egy nagyváros forgalmas sétálóutcájába, és nyisd ki a szemed.

jan. 3. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!