Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másodunokanoverrel szex gazos?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másodunokanoverrel szex gazos?

Figyelt kérdés
2019. máj. 11. 19:13
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
nem
2019. máj. 11. 19:15
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Számomra az lenne. De vannak, akik az anyjukat is.
2019. máj. 11. 19:17
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Igen, van anya-fia szex.... az apa lánya ritkább. Sokkal.

40-es nőknél előfordul hogy a 10-en éves fiukat, bizony megkukucskálják maszturbáció közben, először...

2019. máj. 11. 19:19
 4/10 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem nem!

L

2019. máj. 11. 19:19
 5/10 anonim ***** válasza:
35%

Nem gázos!

Ő már nem közvetlen rokonod!

Én pl. még nem is találkoztam az én másod-unokatestvéremmel, és nagyon jól meg vagyok nélküle (is:)

De lehet hogy ha összefutnánk, összejönnénk, ki tudja?

2019. máj. 11. 19:21
 6/10 anonim ***** válasza:
30%
Igen, gáz, azért mégis csak a rokonod
2019. máj. 11. 19:39
 7/10 anonim ***** válasza:
45%
Nekem volt ebben részem egy iszogatós este után... Ő németben él, itt volt nyáron. Elengedtük magunkat, megtörtént. Reggel nem feszengtünk mert józanul is megtörtént aznap még kétszer :D reggel meg este :) nagyn jó volt... Egy bő 10 évvel idösebb nálam. Én 28F vagyok :)
2019. máj. 11. 20:04
 8/10 anonim ***** válasza:
50%

Igen gáz, hiszen a rokonod.

L

2019. máj. 11. 21:02
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem gáz egyáltalán,ezért rendezte úgy a természet,hogy a rokonok közötti szexből sok-sok szép,kívül-belül egészséges drága gyermek szülessen! Vegyél csak példát a régi uralkodó családokról,ott is szokás volt,oszt milyen jól tették,kár,hogy kiment a divatból .Én csak azt sajnálom,hogy későn kaptatok észbe,most 2019-ben ,amikor a Mónika show ideje már leáldozott ! Dugjatok sokat helyettünk is !
2019. máj. 12. 01:58
 10/10 anonim ***** válasza:

A szexben sokat számít a rokoni fokozat mértéke!

Első unokatestvérrel (ahol vagy az apa vagy az anya vonalán a testvére gyereke) nincs szex, mert van közvetlen vérvonal!

A másod-unokatestvérrel viszont már nincs közvetlen vérvonal, tehát vérfertőzés sem lehetséges...

Dugjatok, és szaporodjatok!

2019. máj. 12. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!