Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha én vékony testalkatú fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én vékony testalkatú fiú vagyok akkor nekem sosem lesz részem olyan lánnyal szexelni kapcsolatban akinek szép formás vékony-átlagos testalkata van?

Figyelt kérdés

Eddig még sosem volt barátnőm. De engem szexuálisan nem izgatnak az elhízott lányok:/

Igaz hogy barátnőm sosem volt, de szexeltem már, és azoknak a lányoknak olyan alkata volt ami nekem nagyon tetszik. De barátnőt ugye sokkal nehezebb találni, akivel kívül-belül bejövünk egymásnak.

Vékony testalkatú fiúként lehet szép alakú barátnőm szerintetek?

2019. máj. 11. 10:12
 1/2 anonim ***** válasza:

En is vekony alkatu vagyok, de volt mar olyan baratnom aki 10/10 es alkat volt. Nem ezen mulik, szerintem csak jokor kell jo helyen lenni, szerencse kerdese.

26F

2019. máj. 11. 10:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne? Több olyan párt is láttam már, ahol a pasi vékony volt a csaj meg formás.

Az már más kérdés, hogy alapból rossz úton jársz, ha az neked az elsődleges, hogy kívülről milyen egy lány testalkata. Mivel az nagyon sokmindentől változhat. Én egy betegség miatt 10kilót fogytam, most a bmim a soványban van, az előtt az átlagosban volt. Most hagyjon el a párom, mert már nem vagyok formás? :D Neki így is tetszek (és egyébként ez motivál arra, hogy sportoljak és formásabb legyek.)

A párom meg felszedett jó pár kilót mióta megházasodtunk, de én most is jóképűnek látom és nagyon jó a szex is. :) Semmi köze ahhoz, hogy melyikünknek milyen a testalkata (ja, és mielőtt valaki félreértene: nem arról beszélek, amikor már az egészségre is kihatással van az ember súlya, mert kövér/csontsovány. akkor természetesen kell a változtatás, de amíg nem betegesen kövér/sovány valaki, addig az a véleményem, hogy ennél sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben meg egy kapcsolatban.)

2019. szept. 12. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!