Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, kik a teltebb nőket kedvelitek tényleg nem lehetne vonzó számotokra egy átlagos, de inkább vékony alkatú lány?
Sokan vagyunk, sok félék. Nekem sok féle testalkat nagyon tud tetszeni, és kb egyformán. Nem ezen van a hangsúly ;-)
29F
nekem tini koromtól a teltebb lányok tetszenek, de nem csak a teltebb lányok vonzóak
vékony barátnőm is volt több is, viszont nagyobb popsival (igaz nem így választottam direktbe)
nekem a teltebb alak nagyon vonzó és izgató, bejön a vékonyabb is, de pl exeimnél tapasztaltam, amikor felszedtek pár kilót jobban beindultam rájuk
pedig elég perverz is bevállalós lányokkal volt dolgom, de mégis a husis alkatnak a csak a fogása, látványa beindít
mellette a partner bőrének illata ami elég nagy hatással van rám ilyen téren, szóval a barátnőm illata nagyon izgató, nem kell husis legyen ahhoz, hogy beinduljak rá nagyon :)
vagy épp ha csak lehajol vagy valami izgatót tesz
25F
Nem mondom h egy vékony csaj nem szexi, de a nőiesen teltek valahogy cukibbak, szexisebbek :P De mostanság olyan rég egyedül vagyok, hogy ez nem is számítana.
Ha valaki gondolja, írjon bátran. ;-)
Nekem a nőiesen telt nők az ideálom, de természetesen ez nem jelenti azt, hogy más típus ne lenne vonzó.
Csak hogy a felesleges köröket elkerüljük,
- nőiesen telt: [link] (nekem ez az alak az ideálom)
- sportos: [link] (egyértelműen bejön)
- vékony: [link] (sokak számára a tökéletes alak, nekem is bejön)
- túl vékony: [link] (számomra már nem vonzó)
#5 vagyok:
nekem több is bejön, mint az itt linkelt "nőiesen telt"
ha ez számít a kérdés kapcsán
Én úgy az utóbbi linkek között a vékony és a sportos között lennék..
Nagy különbség nincs közöttük alkatra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!