Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex a főnök fiával?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex a főnök fiával?

Figyelt kérdés

Január óta egy albán pékségben dolgozok. Jól fizet könnyű munka. Egy (értelemszerűen) albán családé a pékség. A főnök is nagyon rendes. De mit csináljak ha megtetszett a fia! Magas jóképű és iszonyat szexi az akcentusa! Kb 2 hete írtam neki és kiderült hogy hasonló vonzalmat váltott ki velöle a személyem! Pár napja meg is volt az első találka. Megfogadtam hogy nem hagyom magam elcsábítani... de hogy tudtam volna ellenálni neki mikor elég ha megszólal és elázik a bugyim... hát megtörtént a dolog... aztán mondta csak hogy az albán hagyományok szerint szigorúan fogják a szülei és eltiltották a magyar lányoktol. Többször is próbálkozott már lányoknál de az apja mindet eltette lábalol.(persze nem szószerint... vagy mégis?!) Közölte hogy ha az apja tudomást szerez erröl a kis kalandrol akkor az alap hogy kirug!

Szeretnék még vele találkozni de félek is kicsit a következményektöl!! Szerintetek van értelme kockáztatni a munkámat egy ilyen titkos kalanért ami valószínüleg sehová nem fog haladni és még azelőtt végetér hogy apuci tudomást szerezhetne rola??

#szex #főút #kocsi #bozótos #Főnökfia #ülésein #rejtekébe
2019. máj. 10. 23:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Az albanoknál a nő nem egyenlő a fèrfival ugyhogy nem viccel az apja! Helyedbe menekülnek!!
2019. máj. 11. 08:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Hiába törölteted a kommentem, attól még kamu, és te vagy az Obelix

Annyira nyilvánvaló a stílusod, hogy lehetetlenség felismerni

Na menj a gyárba!

2019. máj. 11. 13:27
 3/6 A kérdező kommentje:

Kedves második kommentelő

Örülök neki hogy ennyire szürreálisnak találod a sztorimat... de ez nem kamu tényleg megtörtént és minden percét élveztem ...

2019. máj. 11. 13:46
 4/6 JD FAN válasza:
melyik pékségbe volt ez? XX.kerületibe Pesten?
2019. máj. 12. 12:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mi lett végül?
2023. márc. 13. 00:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Gondolom elásták..
2023. márc. 13. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!