Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex a főnök fiával?
Január óta egy albán pékségben dolgozok. Jól fizet könnyű munka. Egy (értelemszerűen) albán családé a pékség. A főnök is nagyon rendes. De mit csináljak ha megtetszett a fia! Magas jóképű és iszonyat szexi az akcentusa! Kb 2 hete írtam neki és kiderült hogy hasonló vonzalmat váltott ki velöle a személyem! Pár napja meg is volt az első találka. Megfogadtam hogy nem hagyom magam elcsábítani... de hogy tudtam volna ellenálni neki mikor elég ha megszólal és elázik a bugyim... hát megtörtént a dolog... aztán mondta csak hogy az albán hagyományok szerint szigorúan fogják a szülei és eltiltották a magyar lányoktol. Többször is próbálkozott már lányoknál de az apja mindet eltette lábalol.(persze nem szószerint... vagy mégis?!) Közölte hogy ha az apja tudomást szerez erröl a kis kalandrol akkor az alap hogy kirug!
Szeretnék még vele találkozni de félek is kicsit a következményektöl!! Szerintetek van értelme kockáztatni a munkámat egy ilyen titkos kalanért ami valószínüleg sehová nem fog haladni és még azelőtt végetér hogy apuci tudomást szerezhetne rola??
Hiába törölteted a kommentem, attól még kamu, és te vagy az Obelix
Annyira nyilvánvaló a stílusod, hogy lehetetlenség felismerni
Na menj a gyárba!
Kedves második kommentelő
Örülök neki hogy ennyire szürreálisnak találod a sztorimat... de ez nem kamu tényleg megtörtént és minden percét élveztem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!