Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnél egy olyan nővel akibe aznap egy másik férfi beleélvezett?
Figyelt kérdés
Nem prostituált nőre gondoltam. Mondjuk állandó kapcsolata van és aznap már a pasijával lefeküdt de szeretne veled is szexelni.2019. máj. 9. 21:46
21/43 anonim válasza:
Haverommal csináltunk ilyet, 3-asba nyomtuk egy csajjal, előbb ő belement, majd utána énis
22/43 anonim válasza:
Lenne olyan nő akinél nem izgatna, csak legyen velem.
23/43 anonim válasza:
Ha egy férfit érzelmileg egy cseppet is megfog az a lány, akkor már az is irritálja, ha másik férfi a közelébe ment. Ha nem irritálja, akkor viszont bizonyos lehet benne a lány, hogy ő nem több, mint fél mázsa formába öntött hús, szexuális eszköz, akire begerjedtek. Minden férfinél akadnak nők, akik az egyik, és akik a másik csoportba esnének.
Szóval ez a kérdés nem a férfi személyiségének fokmérője, hanem a nőé, mármint hogy az adott nő több-e egy darab testnél, és kivált-e érzelmeket a férfiból, vagy ahhoz édes kevés.
25/43 anonim válasza:
A pasik többsége simán.
Én is! :)
28/43 anonim válasza:
Én csak ilyenekkel fekszem le. Nem viccelek.
27F
30/43 anonim válasza:
23-as a birtoklásvágyat ne keverd az érzelmekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!