Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnél egy olyan nővel akibe aznap egy másik férfi beleélvezett?
Figyelt kérdés
Nem prostituált nőre gondoltam. Mondjuk állandó kapcsolata van és aznap már a pasijával lefeküdt de szeretne veled is szexelni.2019. máj. 9. 21:46
11/43 anonim válasza:
Aznap!? Akár közvetlen utána is úgy hogy még benne van az anyag. Kiba izgató lenne!
12/43 anonim válasza:
Igen, nem vagyok Én semmi jónak elrontója.
14/43 anonim válasza:
az a szörnyű hogy kiírod gyakorira 😀 szerinted vadidegenek tanácsa többet ér mint , hogy kitaláld mit is akarsz ? 😀
15/43 anonim válasza:
Ozt ki ne derüljön, hogy a két fiút egymás ténye izgatja úgy igazából. Nem azért már, de sokakat még az is zavar, ha a nőnek volt előtte X évvel még valaki más rajta kívül. Akit az nem zavar, az csak egy testet akar dugni, mert épp megunta a kezét.
16/43 anonim válasza:
volt már rá példa és nagyon izgató volt
19/43 anonim válasza:
Számomra is nagyon izgató főleg ha még benne van az anyag
20/43 anonim válasza:
Lenne olyan nő akinél nem izgatna, csak legyen velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!