Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Amikor mély torokkal szoptok nektek is el kezd folyni az orrotok?
Figyelt kérdés
Amikor mélyen a számba veszem a barátom farkát és éppen elkezdenék öklendezni mindig el kezd folyni az orrom, tudom, hogy az öklendezés miatt van, de nem tudnék ellene tenni valamit? Engem nagyon zavar. Pedig imádom így kényeztetni.2019. máj. 9. 19:15
11/15 anonim válasza:
Nekem sem, de könnyezni szoktam rendesen.
12/15 anonim válasza:
Nekem is szokott folyni de szerencsére nem mindig , de amugy a pasik tudják szerintem hogy ezzel is járhat páromat pl egyáltalán nem zavarja
13/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat
2019. máj. 10. 16:33
14/15 anonim válasza:
Nekem ia szokott folyni az orrom. :D
15/15 Bummer válasza:
Egy exem tudott eddig mélytorkozni, imádta de ő is szipogott és könnyezett néha.
De látta hogy milyen hatást vált ki ezért ki nem hagyta volna. Meg a tudat hogy olyat tud nekem csinálni amit soha más nem izgatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!