Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire jellemző, hogy elővigyázatosság kedvéért szoptok?
Semennyire
Ha félre akar kefélni, keféljen félre, de utána belém ne dugja többé a farkát
Én azért senki előtt sem fogok térdre borulni, hogy ugyan maradjon velem
Heeeee?
Soha nem tettem ilyet. Meg eszembe sem jutott, hogy olyan emberrel járok akit maximálisan a farka vezérel. Jó szexben benne vagyok, de aki ennyire szexorientált az nem egy barátnővel nyűglődik, hanem tart egy kis füzetkét tele telószámmal és sorra tárcsázza a suncikat, akik majd kifacsarják.
Ha egy férfit a farkánál nem tartanék többre, akkor nem is járnék vele.
Én hülyeségnek tartom azért "leápolni", hogy máshol már ne... ismerek ilyen férfit, de őt nem hatja meg az sem ha otthon 2x elkapja az asszonyt és a szomszéd nő jőhet vacsorának...
Rám egyáltalán nem jellemző.. Nem azért sz*pok le vkit h utána egy kicsit csillapodjod a vágya.
Ha nő létére vki ezért csinálja az már elég betegesen féltékeny, és szánalmas is.
Mellesleg attól h egy kicsit leápolod, még ugyanúgy eltud menni más nőt megdugni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!