Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire jellemző ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző ez?

Figyelt kérdés

Nagyon imádom a koedukált wc-ket.Abból kifolyólag,hogyha előttem megy ki egy lány, főleg,ha szép,akkor nem tudok ellenállni annak,hogy ne nyaldossam le a wc deszkát,amelyen előttem ő ült.

Gyakran előfordul ez mással is,hogy ilyen apróságok felizgatják?

2018. okt. 10. 20:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy!!!!
2018. okt. 10. 20:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak halkan jegyzem meg, hogy a lânyok egy nyilvanos wcben nem ulnek rá a deszkára... Pucsitanak....
2018. okt. 10. 20:32
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
Saccperköbö legalább 3-4 félek vírust hordozhatsz, tekintve abból, hogy idegenek után nyaldosod a nyilvános WC ülőkéjét!! Amúgy a kettesnek igaza van! Nem ülünk rá a wc-re
2018. okt. 10. 20:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi nők általában nem ülönk le a nyilvános wc ülőkére! Ott egy csomó fertőzés lehetséges, te meg lenyalod, pedig nagy valószínűségg nem is ült rajta az illető.
2018. okt. 10. 20:57
 5/11 anonim ***** válasza:
😆😆😆😆😆😆Ilyet még nem hallottam nem is olvastam. Ez nem egy apróság de ha így élvezed egészségedre!!! Szájfertőzést még nem kaptál?
2018. okt. 10. 20:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Hol vannak ilyen WC-k?
2018. okt. 10. 21:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ez komoly, akkor az lenne a legcélszerűbb, ha azonnali hatállyal karanténba zárnának és hívnák hozzád a vegyvédelmi egységet, meg valami orvoscsoportot.
2018. okt. 10. 21:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Lődd le magad:D
2018. okt. 10. 22:13
 9/11 anonim ***** válasza:
29%
Ne parázz, ez teljesen normális és megszokott. Én is csinálom.
2018. okt. 10. 22:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Ilyenről még nem hallottam.. ez neked apróság? tudod mennyi baci van egy ilyen wc ülökén? nyilván nem, de én azért a helyedben a partnereidet is beavatnám ebbe a dologba, mert nem biztos h ezek után is lesmárolnának téged fuuuj..
2018. okt. 10. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!