Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyire jellemző a partnereitekre, hogy azon vannak, hogy minden vágyatokat és igényeteket kielégítsék az ágyban?
"vicces vagyok, ja nem."
tényleg nem...
Párom ilyen, mindent megtesz, hogy nekem jó legyen. Viszont én is mindent megteszek érte. Pont ezért ennyire jó a szex.
24N
Minden párkapcsolatban van domináns és alárendelt szerep, csupán a mértéke különbözik. Egyeseknél alig észrevehető, ki irányít, másoknál egyértelmű, ki viseli a nadrágot. Természetesen akadnak olyan párok, akiknél az intim életre korlátozódik az irányító és alárendelt szerep. Sokan nem is tudatosítják magukban, mások pedig direkt így alakítják a viszonyukat.
A szexualitásban többen kedvelik az alárendelt státuszt, mint a dominánsat. (egyszer olvastam egy tanulmányt, de nem esküdnék meg, hogy releváns adat a 80-20 százalékos arány)
Az intim viszonyt ti magatok alakítjátok ki. Ami mindkettőtöknek megfelel, az úgy jó, ahogy kitaláljátok! Nem lényeges másoknak mi a véleménye, náluk mi a szokás.
Amennyiben élvezed, hogy párod viszonzás, vagy minimális viszonzás mellett minden vágyadat teljesíti, akkor itt nincs miről beszélni!
Sok sikert, boldog párkapcsolatot kívánok!
(47)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!