Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok is maszturbálnak iskolai vagy munkahelyi wc-ben, vagy ez csak a férfiakra jellemző?
Fúj! Nem tudnék ilyen helyen magamhoz nyúlni. A wc még az otthoni patyolat körülmények között is undi lenne... nem hogy a munkahely, iskola.
Másrészt: oda nem azért megy az ember, hogy a nedveivel összegányolja. Szóval tisztelem annyira az ott tanuló és dolgozó társaim, hogy NEM ott élem ki a kancagörcsömet.
Jujjj... a hideg is kirázott!
Én középiskolában 2x csináltam ilyet. Illetve még 1 munkahelyen egyszer. A mostani munkahelyemen az elmúlt 2,5 évben kb. 20x. Persze ezt úgy, hogy elég nagy területen amikor már teljesen egyedül vagyok.
Az első 3 példa 28 év alatt nem tudom, hogy rendszeresnek nevezhető e, vagy jellemzőnek.
Az elmúlt évek már igen. De azt mondanám, hogy általánosságban elő fordult már szerintem elég sok emberrel, de senki nem beszél róla. De azt szerintem egyáltalán nem lehet kijelenteni, hogy ez jellemző lenne a férfiakra
Én szoktam csinálni ha rám tör és akkor mi van..?
25/F
Egy párszor ritkán előfordult.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!