Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző, hogy miután egy lánynak először volt dolga nagyobb farokkal (20 cm +), akkor utána már sosem akar kisebb farkú pasikkal dugni?
1 és 2: Na, azért ne legyünk álszentek :)
Ha konkrétizáljuk, hogy mondjuk egy 20-as után egy 13,5? :)
A 13.5 tök véletlen szám XD
Egyszer akadtam össze ilyen nagyobb mérettel rendelkező sráccal, és mondtam neki, hogy bocs, de nem.
Már 15-16 centivel is képes fájdalmat okozni egy pasi.
20+ az meg már olyan, mintha elefánt dugna nyulat.
ok volt a poresz, meg a fekete farok látványa, illetve interracial agymosás
Ahogy a ffiaknál van farokméret, úgy a nőknél is van, hogy milyen a hüvely, mennyit képes befogadni kényelmesen. azt kell megtalálni, akivel ez passzol. Statisztikailag mondjuk 20 centi felett farokkal a ffi népesség 1, talán 2%-a rendelkezik. Kbre ugyanilyen arányok vannak a nőknél is. Én is voltam már olyan csajjal, aki azt mondta, hogy baromira kényelmes vagyok az előző 22 centi után, mert nem szakad szét, és élvezni is tudja a szexet. ahogy olyanról is hallottam, hogy nagy a farok, lemegy minden vér a fejből, nem tart sokáig a szex, mert a srác használni sem tudja. azt hiszi, hogy mert nagy van, már egyből ő az istenkirály. Kbre mintha lenne egy Ferrarid, csak éppen vezetni nem tudod. Sokra nem mész vele.
6: Akkor csak én vagyok olyan peches (meg még tuti páran), hogy nem találtam (tuk) még meg a kompatibilis partneremet :\
Irigylem a párodat, ha van :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!