Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen gyakran szoptok a kapcsolatotokban? Engem az új barátom többet szopat, mint ahányszor megdug.18/l
Figyelt kérdés
2018. aug. 10. 11:58
2/28 anonim válasza:
Az élet már csak ilyen. Miért hagyod? Én már lapátra tettem volna.
N
4/28 anonim válasza:
Hát ha te engedelmesen szopod, miért is csinálna mást?
5/28 anonim válasza:
Én mindennap szopok, de mivel imádok szopni, így nem bánom
6/28 anonim válasza:
A szexet kevesled vagy a szopás a sok neked? Én szinte mindig szoktam előjátékként vagy pózváltásnál szopni vagy a számba fejezi be és akkor szopom, de van amikor én is csak leszopom. Szóval ha azt vesszük, akkor több alkalommal van szopás. Ha kevés a szex, akkor mondjad neki.
7/28 anonim válasza:
A száddal aktívabban és változatosabban tudsz rajta dolgozni, mint a puncuddal. Csodálkozol, hogy szereti?
8/28 anonim válasza:
Micsoda harmonikus, bizalmon, szereteten és kölcsönösségen alapuló őszinte kapcsolat lehet: "Többet szopat mint ahányszor megdug" :D :D :D amikor saját magadról is úgy beszélsz mint egy szexuális tárgyról, amit szopatnak meg megdugnak, aztán félre rakják(mert ezek alapján eltudom képzelni milyen figyelmes lehet a kapcsolatotok egyéb területein, már ha van egyáltalán olyan) ne várj többet másoktól se, gondolom amúgy abba jobb vagy, nyílván arra fog használni... Kicsit elkéne gondolkodnod a kapcsolatotokon kívül az önértékeléseden is.
9/28 anonim válasza:
De csak azért, mert hagyod.
Én pasi vagyok és nálunk úgy működik, hogy ha a barátnőm látja, hogy hangulatban vagyok és neki nincs kedve szexelni, akkor jön a B terv, de az is csak akkor, ha van hozzá kedve, ha épp nincs akkor így jártam és nem problémázok rajta.
10/28 anonim válasza:
Hát az szopás... Kicsit jobban állj ki magadért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!