Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen gyakran szoptok a kapcsolatotokban? Engem az új barátom többet szopat, mint ahányszor megdug.18/l
Figyelt kérdés
2018. aug. 10. 11:58
21/28 anonim válasza:
Szerintem ezzel nincs semmi baj, ha amúgy jó a kapcsolatotok, meg szertsz szopni. A párom engem is gyakran szopat, de nekem semmi bajom vele, mert ő is a kedvemre tesz, ha én szeretném.
23/28 anonim válasza:
Én többször dugnálak... Ha leszopnak azért annyira nem vagyok oda. Nem rossz, de jobban szeretem a farkam egy szép punciba dugni.
24/28 anonim válasza:
Én biztos nem engedném neki. Minden szex előtt szoktam szopni mindig, hogy rendesen belé ülhessek, vagy belém dugja kényelmesen a megfelelő nedvesség érdekében, de úgy hogy végig szopom és a számba élvez, az kb hetente 1x van.
21N
25/28 anonim válasza:
Szinte minden aktusnál előjáttékként de engem nem szopatnak és én sem nyalatom hanem kényeztetjük egymást, nem ugyan az .
26/28 anonim válasza:
Amennyiszer lehet, szeretem csinálni. Ha neked nem tetszik mondd meg neki.
27/28 anonim válasza:
Kérdező:
Ha pasi vagy, miért ez és így a kérdés?
28/28 anonim válasza:
Az a kérdés hogy állsz hozzá, én imádnám, ha ilyen pasim lenne :) Együtt vagytok még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!