Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat fel ha arra gondolok, hogy cigányok belémürítenek minden lyukamba, ha egyébként utálom őket?
Figyelt kérdés
2019. máj. 8. 10:54
2/19 anonim válasza:
Srácok páran úgy elkapnank, azt se tudnád hol vagy.
5/19 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon
2019. máj. 8. 11:21
6/19 anonim válasza:
Akkor meg is válaszoltad...
Próbáltál is már ilyesmit?
7/19 anonim válasza:
Ezzel az erővel akkor gondolom valami nagyfạszú patásördögre is fel tudnál izgulni. Én férfiként néha szintén elgondolkozok azon, hogy meg kéne egyszer döngetni egy cigánycsajt, de aztán meglátok egyet élőben és broaff.
8/19 A kérdező kommentje:
Még nem próbáltam. Minél csúnyább annál jobban felizgulok
2019. máj. 8. 11:32
9/19 anonim válasza:
És hogyha lányok dugnának meg egy felcsatólhatósal?:)
10/19 anonim válasza:
Csúnya is vagyok öreg is vagyok cigány is vagyok mi kell még? Írj kicsikém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!