Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is 0-24 órában készen állna az együttlétre? Ez egyébként normális?
Sokaktol hallom, mennyire keveset vagy épp sokat akarják, ez vajon mitől függ?
Itt vagyok pl én.
Egész nap dolgozok, este jó esetben is 5 órát alszok, és még így is elképesztő vágy tombol bennem, napi 3x 4x simán menne úgy hogy a vágy töretlen.
Ki van még ezzel így? Mitől lehet ez???
21/L
Pistike, most már tényleg mehetnél aludni, mert kezd kicsit sok lenni a KAMU KÉRDÉS! Én 100% heteró férfi vagyok, de esküszöm neked, hogy mégegy kamu kérdés, és megtalálom a módját, hogy megtöltsem a popódat!
28F
Valódi lány vagyok, igazán érdekel mások tapasztalata, nem találkoztam még ilyen férfival, nem is hiszem őszintén hogy léteznek, tapasztalatom alapján nem kívánják a férfiak annyit a szexet mint a nők (legalábbis én).
Ha valaki azt is mondja hogy hú ő igen és így meg úgy dug akármikor, az vagy szűz, vagy pedig csak növelni akarja az alfahím látszatát, mikor napi kettő is már sok neki.
Volt olyan exem, akivel egy nap akár 6 is volt. És nem Örkény István félék... :D
Mondjuk az nem minden nap volt, elismerem. Nyalás -mint kiegészítés- megfelelne? És elnézést, ha túl kendőzetlen vagyok.
én is így vagyok. simán megy este 2-3 enet,s reggel indulás előtt is.
Jó lenne ilyen lányt találni :)
42/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!