Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anál lehet alternatíva nálatok menzesz alatt? Vagy egyébként máskor? Nem kor függő, de kíváncsi vagyok a fiatalabb és az idősebb nők válaszára is. Szeretitek csinálni? Vagy csak engeditek?
Volt már rá példa hogy mensi alatt popsiztam. De ez nem egészen punci helyett volt.
Én szeretem az anált, kellemes érzés.
Most 20éves vagyok és lassan 2 éve hogy először engedtem popóba. Persze nem sűrűn csináljuk, és nagyon vigyázunk rá, hogy ne legyen semmi gondom belőle.
20L
Jó alternatíva bár én amúgy is engedem a barátomnak.
23 L
Nem
Max szopás. Így is görcsölős vagyok menti alatt meg ömlik belőlem a vér. És pont nem fogok tudni lazítani hogy seggé rakjanak. Lazítás nélkűl meg az anál nem fog menni
Igen volt olyan hogy analisan szexeltunk de attol fugott mennyire gorcsolok
16 evesen volt az elso analis szex
19/L
Szerintem lehet alternatíva, mi is alkalmaztuk már ilyen céllal. De azért nem minden alkalommal, sőt, az a gyakoribb, hogy inkább orálozom neki azokon a napokon. Másrészt pedig az anál előfordul azért máskor is, nemcsak akkor, amikor nekem megvan. Ebből következik, hogy nemcsak kényszerűségből fanyalodunk rá, azért szeretem én is csinálni. Bár erősen hangulatfüggő, mikor mennyire kívánom úgy.
33/N (először 18 évesen csináltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!