Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szexelek idősebb férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szexelek idősebb férfiakkal, és nem vagyok képes a saját korosztályommal lenni? 18/L

Figyelt kérdés
15evesen vesztettem el, eleinte velem egykoruakkal csinaltam, de egyszer jott egy 35os azota csak idosebbekkel elvezem, es tervezgetek. Jelenleg egyedul allo vagyok, de a sajat korosztalyom egyaltalan nem izgat fel, mi lehet velem a baj? Normalis valaszokat legyszi..

2019. máj. 7. 19:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
5%
Ismerek egy szingli majdnem 50-est, aki bukik a húszonéves csajokra. Ha gondolod...?! ;)
2021. aug. 5. 20:01
 22/28 anonim ***** válasza:
81%
Az a baj veletek itt picsogó kisgyerekek, hogy azt hiszitek a nő egy lyuk, ami értetek van. Megdugod 2 perc alatt, és rohansz mert menni kell a haverokkal focizni, stb.. Ha diszkrét bókot mondok egy fiatal nőnek, és szabadkotózom a korom miatt, azt mondja hogy jól esik, mert a korosztályától nem kap ilyeneket. És még sorolhatnám. Pedig nagyon nem vagyok fiatal.
2021. aug. 5. 21:42
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
22-es én is így látom a dolgot. Nekem soha nem jött össze komoly dolog a korosztályommal. Iszonyat gyerekes volt a legtöbb srác. Én meg sohase kisgyerekkel akartam bajlódni, hanem mindig igazi érett férfire vágytam.
2021. aug. 5. 21:56
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

Vágytál vagy esetleg vágysz?

2021. aug. 5. 22:11
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Vágytam, mert már rátaláltam a nekem való hímre. 😊
2021. aug. 5. 22:16
 26/28 anonim ***** válasza:
6%
Akkor ezt buktam... Minden jót nektek! 🙂
2021. aug. 5. 22:22
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Köszi Tomi 😊
2021. aug. 5. 22:24
 28/28 anonim ***** válasza:
0%

Nem akarsz találkozni? :D

38F

2021. szept. 4. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!