Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szexelek idősebb férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szexelek idősebb férfiakkal, és nem vagyok képes a saját korosztályommal lenni? 18/L

Figyelt kérdés
15evesen vesztettem el, eleinte velem egykoruakkal csinaltam, de egyszer jott egy 35os azota csak idosebbekkel elvezem, es tervezgetek. Jelenleg egyedul allo vagyok, de a sajat korosztalyom egyaltalan nem izgat fel, mi lehet velem a baj? Normalis valaszokat legyszi..

2019. máj. 7. 19:37
1 2 3
 11/28 komis1 válasza:
100%
17-18 éves korban általában nem egy szinten vannak a fiúk és a lányok. Ilyen korú lányok 20-25 éves pasikról fantáziálnak. A 15 éves lányok fantáziálnak a 17-18 éves fiúkról. Ha a 17-18 éves lány ráadásul érettebb az átlagnál, a 20-25 éves pasiknál is érettebbre vágyik. Különösen, ha már volt alkalma megtapasztalni. Nincs ezzel olyan nagy gond. 20-23 évesen is valószínűleg az érettebb korosztály fog vonzani, akár a 40-esek. Viszont ekkor már akár a tanulásnál, akár a munka során találkozni fogsz kellően érett 26-28 éves palikkal is. Mert erre a korra már megérnek annyira fiúk, hogy egy magadfajta lány is találjon köztük megfelelőt.
2019. máj. 7. 21:25
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Mármint mennyitől számít “idősebb” korosztálynak?
2019. máj. 7. 21:26
 13/28 anonim ***** válasza:
70%

Mert a korodbeli fiúk túl komolytalanok, és nincs bennük semmi férfiasság. Amíg az idősebb férfiak már tapasztaltabbak, inteligensek, nem szűk látókörűek, és nem úgy viselkednek mint egy kislány.

Én is ezért preferálom jobban az idősebb férfiakat, mint a korombelieket.

A szex legyen velük élvezhető. Ennyi

Nagyon komoly felsorolás után annyi a lényeg, hogy a töcsök jó legyen. Mondjuk ehhez nem kellet volna ennyi mese az elejére.

2019. máj. 7. 22:52
 14/28 anonim ***** válasza:
64%

Abszolút semmi baj nincs veled! Férfira vágysz aki törődik veled nem pedig komolytalan farokvezérelt kisfiúkra. Szerintem tök jó hogy vannak ilyen csajok. :)

35F

2019. máj. 7. 23:09
 15/28 anonim ***** válasza:
25%

# 14/14

Jólvan kangörcs Pista. Az írj akarlak kimaradt.

2019. máj. 8. 00:22
 16/28 anonim ***** válasza:
50%

“iDoSeBb PaSi kElL mE bUkOm ArRa H nEm eReTLenEk” megrohadok naponta látok olyan nőket h a szemem kiugrik vagy vezetes kozben vagy a munkam miatt es 22 évesen kozom nincs hozzajuk mivel” jaj idosebb pasi kell mert a korosztalyom gyerekes” persze mindig ezt mondja mindenki es a nokben fel sem merul lassan h van aki nem gyerekes en max a 14 éveseknek jovok be hát ez karrier mert azoknak is idosebb pasi kell a vegen meg nagy csodalkozasok vannak ha egy pasi csak szexet akar mert a kutyanak nem kell kapcsolatra

Well done

2019. máj. 8. 21:32
 17/28 anonim ***** válasza:
26%

Hát vannak sejtéseim. Ha gondolod, írj.

29/F

2019. máj. 9. 01:11
 18/28 anonim ***** válasza:

Nekem pl kéne komolyra nemcsak szexre!

2019. máj. 10. 08:17
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
Én magam is imádom a fiatalabb lányokat! 38 vagyok, de 16-tól simán leállok bárkivel, aki tetszik! Szép feszes a testük és sokszor odaadóbbak, mert többet akarnak nyújtani! Így legtöbb esetben a feneküket is megdughatom! ;) Bár ehhez az is hozzátartozik, hogy egy 40 körüli pasi valószínűleg már jobban is bánik a lányokkal, van tapasztalata és más a hozzáállása is! Pl. a popsizáshoz is először a kedvet kell meghozni, felkelteni az érdeklődést, a vágyat, nem pedig erőltetni..
2019. máj. 10. 14:55
 20/28 anonim ***** válasza:
0%

Teccsintesz velem is?

36 F

2019. máj. 10. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!