Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen? Már nekem is elég nagy 21cmes péniszem van viszont nemrégiben voltam egy lánnyal aki azt mondta neki 24 cm volt a legnagyobb amivel dolga volt erre mennyi az esély hogy igaz?
Figyelt kérdés
2019. máj. 6. 15:43
11/21 anonim válasza:
Küldesz képet? Kezd egyre hihetetlenebb lenni ez a sok 21 centis farok 😅
12/21 A kérdező kommentje:
Ha kell kuldok.. Ha irsz privben
2019. máj. 6. 17:00
13/21 anonim válasza:
nekem a legnagyobb az 23-6 os volt,,isteni
ha gondolod azert nekem is megmutathatod a méreted :P
14/21 anonim válasza:
Kiváncsi vagyok a 21 centis farkadra, megmutatod?
De vonalzó legyen mellette!
15/21 A kérdező kommentje:
Jagyjatok mar ezt a vonalzozast 😂 alapbol a leghivatalosabb amerikai meresek is meroszalaggal a szemeremcsontol merve tortennek 😀
2019. máj. 6. 18:46
16/21 anonim válasza:
Nekem fél méteres ugyhogy csíra vagy
17/21 anonim válasza:
Bizonyára vannak olyan emberek,akik hazudnak a méreteiről,de attól,hogy valakinek átlag alatti/feletti,létezhet.Azért nem olyan ritka egy 20-21 cm-es farok.
A párommal régóta együtt vagyok,soha sem érdekelt,mekkora neki centire,mert pont megfelelt számomra,azonban egyszer gondoltunk egyet és lemértük.
Igen,neki is 21 centi,de "nyílván" mindenki hazudik,aki nagyobb mérettel rendelkezik,mint az átlag.
18/21 anonim válasza:
bár fiu vagyok csak 17 cm de küldj már képet had szégyeljem el magam
19/21 A kérdező kommentje:
#17 koszonom az ertelmes hozzaszolast en sem ertem de se baj 😂
2019. máj. 8. 16:27
20/21 anonim válasza:
Engem az érdekelne hogy ez a BPEL 21cm es meddig fért be tövig abba a lányba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!