Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIKOR A LEGKISEBB az esély a teherbeesésre? A menstruáció után közvetlenül? Ovulációkor a legnagyobb és utána csökken?
ha nem szexeltek...
amúgy a menstruáció végétől számolt 8. napig nagyon kicsi, utána viszont nem lehet biztosat mondani<- nőgyógyász mondta
gumi mellé tök fölösleges a másik 2, teljesen biztonságos ha odafigyel a barátod hogy húzza fel, ez már paranoia :)
nem fikázni akarlak ,értem hogy félsz ,de az én 3éves "pályafutásom" :D alatt 1óvszer nem szakadt el/volt lyukas
plusz a megszakításos módszer nagyon szar a férfiaknak szerintem , de de ez az én véleményem
úgy nem lehet felszabadultam szeretkezni hogy azon parázol hogy nehogy terhes legyél
a "fiatal vagyok a fogamzásgátlóhoz" dologról meg annyit hogy barátnőm 16és 3hónapja szedi, és sokkal jobb gumi nélkül, nyugisan :)
de persze te tudod én csak próbálok érvelni :D
17F
ja a 01:01es voltam
A kérdésedet megválaszolták már, de gumi mellé tényleg felesleges a másik kettő. Mondjuk egy naptármódszer még belefér, de a megszakításos szex nem szex!
Amúgy én is 16 vagyok, két hónapja szedem a tabit, és teljesen jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!