Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti is imádjátok a barátnőtök popsilyukát szagolgatni?
Figyelt kérdés
Fúú, engem annyira felizgat, amikor hason fekszik, lehúzom a bugyiját a kis kerek, feszes seggéről és beleszagolok a popsilyukába.
Annyira izgató,illatos, kellemes illata van annak is, semmi kellemetlen.
2019. máj. 6. 07:09
3/14 anonim válasza:
Pláne tisztálkodás után, tényleg semmi probléma nincs vele, szeretem még kinyalni is, gyönyörködni benne !
4/14 A kérdező kommentje:
3: Alap, hogy fürdés után, nem is wc-zés után gondoltam:))), bár azután is kitörli babapopsi törővel, nagyon igényes kis csaj:))
Nézegetni én is imádom, meg azt is, mikor háttal ülve lovagol rajtam, akkor a hülvelykujjamat benyálazva be szoktam dugni neki, az első ujjpercig, azt nagyon szokta élvezni.
2019. máj. 6. 07:50
5/14 anonim válasza:
Az én párom is odavissza van a fenekemért. Számomra semleges, de ha neki ez örömet okoz...
Van, hogy egy filmet végignézek oldalra fekve, vagy hason, ő meg nyalakodik, puszilgatja a hátsóm.
Viszont fürdés nélkül a közelébe sem engedem.
L
6/14 anonim válasza:
Csak szólók hogy a baba popsi kendőn lévő balzsamot nem ajánlatos nyalogatni :D
7/14 anonim válasza:
Közvetlen fürdés után igen, de pár órával utánna vagy esetleg nagy retyó után csak sima törléssel inkább kihagynám.
8/14 A kérdező kommentje:
6: Azt nem szoktam:D Csak fürdés után.
2019. máj. 6. 13:24
9/14 anonim válasza:
Én is imádom, de ne közvetlen fürdés után már, nem a tusfürdő illatát akarom érezni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!