Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon durva lenne lányok ha arra kérne a barátotok, hogy ne hordjatok zoknit/harisnyát mikor már jó az idő, hogy beleizzadjon a lábatok a cipőbe, és utána tudja szagolgatni?
Figyelt kérdés
A lábatokat természetesen.2017. máj. 5. 22:38
1/9 anonim válasza:
Igen ez nagyon durva lenne. Ez gusztustalan. Ja nem az a resze hogy a lanynak beleizzad a laba hanem hogy utana te ezt szagolgatnad. Te jo eg hova fejlodik a vilag.
2/9 anonim válasza:
Fúj! Igyekszem nem elítélni az embereket, de ez kívül esik az érdeklődési körömön, hogy szolid legyek.
3/9 anonim válasza:
Fuuu basszus. Mennyi beteg ember járkál köztünk.
Félelmetes vagy!
4/9 anonim válasza:
Én egyszer hasonlót kértem az akkori barátnőmtől. 40 olf-ot mértem a lábán, olyan rosszullét fogott el, hogy kidobtam a taccsot és majdnem elájultam.
5/9 anonim válasza:
A használt bugyi sokkal izgatóbb,hidd el!
7/9 anonim válasza:
Nem itélkezem...
De akinek ez jön be az hogy jön rà, hogy arra izgul, hogy büdös làbakat szaglàszik?
8/9 anonim válasza:
Csak szólok, hogy pont mezítláb izzad meg kevésbé a láb, mint egy nejlon harisnyában.
9/9 anonim válasza:
Nem vagyok izzados,igy a labam sem büdi különösebben.De egye fene ,bekenem egy kis pàlpusztaival aztan szagolja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!