Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Egy hete volt egy hányásos-has...

Egy hete volt egy hányásos-hasmenéses 5 napih tartó betegségem. Múlt szerda éjjel hánytam utoljára, utána jól voltam. Hétfőn ettem egy joghurtot, nagyon durva hasmenésem lett. De csak aznap este 2x vízállagú. (? )

Figyelt kérdés
Megint jól lettem. Szerda este, ma reggel (csütörtök) is ittam egy kakaót. Majd kb 3 órával később hánytam. Estére megint jól vagyok. Mi lehet ez? Laktózintolarenciám lett? Amúgy ha holnap vesznek vért, az kimutatja az egy héttel ezelőtti betegségem vírusát?

#hasmenés #vérvétel #hányás #laktóz intolarencia
2015. jan. 29. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondolom akkor meg mindig beteg vagy. Amig nem gyogyultal meg ne igyal kakaot es ne egyel joghurtot. Ennyi
2015. jan. 29. 18:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudják vírusra nézni a vérképed. Gondolom gyulladást, meg általános dolgokat néznek. Kellene egy kis bélfertőtlenítő, hasfogó. Bólus astringenst vegyél a patikában magadnak.
2015. jan. 29. 18:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Szedtem Enterol es Hydrasec nevu gyogyszereket. ezek is belfertotlenito es "vizfelfogo" hatasuak.. Amugy akkor ha vert vesznek akkor azzal csak gyulladasra utalo jelek lehetnek? Es ultrahang is felmerult.
2015. jan. 29. 18:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezek a gyogyszerek amugy kb semmit nem segitettek...
2015. jan. 29. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!