Szerda óta megy a hasam, és fáj is, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Pénteken szedtem Augmentint és B6-ot is (hányingerem volt). Ma elkezdtem a Normaflore-t, már kettő bent van, de ugyanolyan rossz...
Keddre esélyes, hogy megjavuljak (3 óra autóút, kirándulás)?
2014. ápr. 13. 13:48
1/1 anonim válasza:
Kb màsfèl hete a babàm is ès èn is àtestem rajta.Valami virusos dolog volt.Èn felkelni nem tudtam,làzas is voltam ,minden kijött belölem alul felûl,ès 3napig nem ettem.Màsodik nap kezdtem el ropit ràgcsàlni.Meg szèntablettàt ettem.2 ,3 szemet egyszerre napi 2x,3x.kb 4 nap mulva jöttem rendbe.Most ne egyèl addig semmit amig kijön.Illetve csak krumplit,rèpàt,ropit,babànt,almàt.KÜlönben nehezebben javul a helyzet.Nekem a szèmtabletta is bevàlt,pedig eddig mèg sosem szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!