Egy hete volt ovum (szerda-csütörtök), ma annyira görcsölt a hasam, h azt hittem megjön (egy hét múlva kellene nem megjönnie). Mitől lehetett?
Raktam is be betétet,mert elmentünk vásárolni,féltem,h megjön,és kiüt.... De semmi,el is múlt a görcsölés,de jó erős volt,szerintetek mitől lehetett?
Köszi a válaszokat.
Lehetett beágyazódástól..
Nekem 3napig nagyon erős menszi görcs volt ovu után 7-10napig viszont nem maradt meg az a baba,sikertelen volt a beágyazódás a doki azt mondta!Egy hetet késett a havim és pozi volt a teszt,de sajna elment:-(
Őszintén sajnálom!
Köszi a választ,titkon remélem én is,h esetleg beágyazódás,de a rengeteg sikertelen hónap után már mindenen csak reménykedek.... :(
Szia.
1 héttel ezelőtt én is úgy voltam,mint te .Arra ébredtem fel egyik reggel,hogy görcsölt a hasam.Azt hittem megjött.
Megnéztem nem volt semmi.
Sajnos nekem megjött,még előbb is 3 nappal.
Remélem neked csak jobb lesz.
Nekem a terhességem kezdődött így. 5 napig artott a fájdalom, ebből 3 nap rózsaszínes pecsételő vérzésem is volt (pár csepp véres folyás). Drukkolok neked is!
Majd írd ám meg, mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!