Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy hete volt ovum (szerda-csü...

Egy hete volt ovum (szerda-csütörtök), ma annyira görcsölt a hasam, h azt hittem megjön (egy hét múlva kellene nem megjönnie). Mitől lehetett?

Figyelt kérdés

Raktam is be betétet,mert elmentünk vásárolni,féltem,h megjön,és kiüt.... De semmi,el is múlt a görcsölés,de jó erős volt,szerintetek mitől lehetett?

Köszi a válaszokat.

2010. júl. 2. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehetett beágyazódástól..

Nekem 3napig nagyon erős menszi görcs volt ovu után 7-10napig viszont nem maradt meg az a baba,sikertelen volt a beágyazódás a doki azt mondta!Egy hetet késett a havim és pozi volt a teszt,de sajna elment:-(

2010. júl. 2. 20:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Őszintén sajnálom!

Köszi a választ,titkon remélem én is,h esetleg beágyazódás,de a rengeteg sikertelen hónap után már mindenen csak reménykedek.... :(

2010. júl. 2. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia.

1 héttel ezelőtt én is úgy voltam,mint te .Arra ébredtem fel egyik reggel,hogy görcsölt a hasam.Azt hittem megjött.

Megnéztem nem volt semmi.

Sajnos nekem megjött,még előbb is 3 nappal.

Remélem neked csak jobb lesz.

2010. júl. 2. 21:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem a terhességem kezdődött így. 5 napig artott a fájdalom, ebből 3 nap rózsaszínes pecsételő vérzésem is volt (pár csepp véres folyás). Drukkolok neked is!

Majd írd ám meg, mi lett!

2010. júl. 4. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!