Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jobban tudnék csajozni ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban tudnék csajozni ha mértékkel, de tudtamódosító szereket fogyasztanék? Pl azt hallottam a kokaintol magabiztosabb, viccesebb leszel 20f

Figyelt kérdés
2019. máj. 5. 18:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egy qrva rossz ötlet lenne. S nem tudhatod mit vált ki belőled amúgy sem.

22L

2019. máj. 5. 18:35
 2/9 anonim ***** válasza:
és anyagilag se jó ötlet 😀
2019. máj. 5. 18:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna, hogy akkor pont nem önmagad lennél, még ha jól is sikerülne? Így megállás nélkül szokhatnál rá minden szarra, és ne gondold, hogy mértékkel tennéd egész életedben. Nem véletlenül függőség a függőség, ugyanis egyre többet és többet kíván belőle a szervezet, hogy a kezdeti hatást elérje.
2019. máj. 5. 18:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Rossz ötlet.

Látsz a nyolckerben szédelgő csávók mellett bombanőket? Nem véletlen.

2019. máj. 5. 19:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Attól még nem leszel függő hogy néha beállsz :D

Enmyi erővel mindenki függő lenne aki párszor már piált az életében

2019. máj. 5. 20:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Mindkettő egy lejtő eleje.au egyik gyorsabb, a másik lassabb.
2019. máj. 5. 20:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért lenne az egyik gyorsabb vagy egyáltalán lejtő? Az arra hajlamos emberekben az alkohol is nagyon addiktív, de a legtöbb ember nem szokik rá
2019. máj. 5. 20:28
 8/9 anonim ***** válasza:
84%

Lehet lepontozni, de én 18-20 évesen józanon hozzá sem tudtam szólni egy lányhoz, de ha ittam kicsit (nem voltam részeg, csak 2-3 sör), akkor feloldódtak a gátlásaim és elég jól ment a dolog. Az sem véletlen, hogy nagyon sokan buliban, szórakozóhelyen ismerkednek össze, nyilván van benne szerepe az alkoholnak.

De gondolj arra is kérdező, hogy utána ott lesz a másnap, amikor már semmi tudatmódosító szer nem fog segíteni, akkor mit fogsz csinálni?

2019. máj. 5. 22:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tisztán se találod fel magad, mitől gondolod, hogy rottyon könnyebb dolgod lesz? Ezek a cuccok max fokozzák azt ami van, de pótolni nem tudnak semmit, sőt...
2019. máj. 5. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!