Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehetnék egy kicsit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék egy kicsit magabiztosabb?

Figyelt kérdés

Az előző kapcsolatom kész katasztófa volt. Egy olyan fiúval voltam együtt, akinek nem volt jobb dolga, mint engem kritizálni. Hogy egy kicsit bővebb legyek: Zavarta, hogy kicsi a mellem, hogy hamarabb elélvezett, mint én, hogy kicsit nehezebben tudtam megszokni a méretét, hogy szerinte igénytelen öltözködöm, hogy nekem hozzá képest csak egy érettségim van, hogy én nem olyan szerencsés voltam és nem születtem annyira jó anyagi körülmények közé, mint ő, hogy nem tudom normálisan beszélni (beszédhibás vagyok). És még sok más dolog, sokáig sorolhatnám.

Szóval nagyon sokszor kerültem megalázó helyzetbe, de legtöbbszöri nemtetszése abban nyilvánult meg, hogy rossz volt velem szexelni, mert mint már említettem, ki nem állhatta, hogy nincsenek olyan nagy melleim és előszeretettel tett rá megjegyzéseket. Meg túl erőszakos volt közben és rossz élményeim vannak efelől.

2016. dec. 6. 01:09
 1/5 anonim ***** válasza:
tetszik h ilyen nyiltan tudsz beszélni róla, egy normális pasi vagy haver megoldaná a problémát
2016. dec. 6. 02:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy igazi beképzelt kis, suttyó az ilyen. Arról meg nem te tehetsz, hogy nem tudott kielégíteni. Gondolom valami kis segdugasz, ecsetfejü hülye gyerek volt. F
2016. dec. 6. 02:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ez tűnt fel hogy ugymond tisztában vagy vele hogy mi a hiba rajtad mások számára

De ez nem feltétlenül azt jelenti hogy tényleg hiba. Szerintem alapból egy aranyos lány lehetsz és ezt használják ki hogy te úgysem szólsz vissza. :/ Amúgy milyen beszèdhibára gondolsz? Mert ha picit pösze vagy és van humorèrzèked akkor azzal még pl poènkodni is lehetne :D

2016. dec. 6. 06:22
 4/5 anonim válasza:
Őt zavarta az, hogy ő hamarabb ment el, mint te? Érdekes...Érdekes...
2016. dec. 6. 10:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem is értem, minek voltál vele együtt. Szedd össze magad és találj egy normális pasit! Sok férfi szereti a kis mellű lányokat, a beszédhiba lehet kifejezetten aranyos.
2016. dec. 6. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!