Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem kíván engem. Mit tehetnék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kíván engem. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Nem olyan régiben jöttem össze egy csodás sráccal, aki már egész sok áldozatot hozott értem. A probléma ott kezdődik, hogy általában nem áll fel neki rám. A testem egyik részének látványára sem. (Az előző barátomnak mindig felállt ha jobban összesimultunk,ezért is volt ez számomra furcsa.) 1,5 hónapja vagyunk együtt, gondoltuk nem sietünk, ezért eddig orál volt csak. Ő rendesen kielégít engem, nyalás/ujjazás által, nem is kell mondjam hogy csinálja, és nagyon élvezem, amit ki is mutatok (egész hangosan nyögök) de erre sem indul be. Én eddig 2 alkalommal próbáltam őt kielégíteni, elsőre egy kis ideig csináltam, éppenhogy felállt, aztán mondta hogy hagyjam abba, és elkezdett ő nyalni.

Aztán tegnap ismét próbálkoztam nála, vertem/szoptam (elnézést a vulgáris kifejezésért) felváltva, de ezt is mondta hogy hagyjam egy idő után, egyszer sem êlvezett el. Kérdeztem hogy mi a baj, azt mondta szégyelli és hagyjuk a témát, majd ő kezdett el engem kielégíteni.

Ma sikerült kifaggatnom hogy mi a baja.. Bevallotta, hogy szépnek tart, jó csajnak, de nem érez késztetést arra hogy szexeljen velem, nem indul be rám, de más csajokra se. Aszexuális volna? Ilyenkor mi a teendő? Lehetőleg ne olyan választ írjatok hogy ,,de egy nyomorék'' mert làtom rajta hogy szégyelli rendesen, és nagyon egyenes ember, vele tervezem az életem.

18/L, 18/F

2019. máj. 4. 20:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
11%
te semmit,keresel egy igazi ffit.
2019. máj. 4. 21:33
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eléggé kiéghetett szexuálisan, ami 18 évesen ritka szomorú dolog. Lehet el kéne mennie terápiára, mert ha senkire és semmire nem gerjed, ott nagy pszichés probléma van
2019. máj. 4. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!