Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kíván engem. Mit tehetnék?
Nem olyan régiben jöttem össze egy csodás sráccal, aki már egész sok áldozatot hozott értem. A probléma ott kezdődik, hogy általában nem áll fel neki rám. A testem egyik részének látványára sem. (Az előző barátomnak mindig felállt ha jobban összesimultunk,ezért is volt ez számomra furcsa.) 1,5 hónapja vagyunk együtt, gondoltuk nem sietünk, ezért eddig orál volt csak. Ő rendesen kielégít engem, nyalás/ujjazás által, nem is kell mondjam hogy csinálja, és nagyon élvezem, amit ki is mutatok (egész hangosan nyögök) de erre sem indul be. Én eddig 2 alkalommal próbáltam őt kielégíteni, elsőre egy kis ideig csináltam, éppenhogy felállt, aztán mondta hogy hagyjam abba, és elkezdett ő nyalni.
Aztán tegnap ismét próbálkoztam nála, vertem/szoptam (elnézést a vulgáris kifejezésért) felváltva, de ezt is mondta hogy hagyjam egy idő után, egyszer sem êlvezett el. Kérdeztem hogy mi a baj, azt mondta szégyelli és hagyjuk a témát, majd ő kezdett el engem kielégíteni.
Ma sikerült kifaggatnom hogy mi a baja.. Bevallotta, hogy szépnek tart, jó csajnak, de nem érez késztetést arra hogy szexeljen velem, nem indul be rám, de más csajokra se. Aszexuális volna? Ilyenkor mi a teendő? Lehetőleg ne olyan választ írjatok hogy ,,de egy nyomorék'' mert làtom rajta hogy szégyelli rendesen, és nagyon egyenes ember, vele tervezem az életem.
18/L, 18/F
Igen, nála valami ilyen aszexuális dolog lehet. Vagy beindul tudatilag, de valamilyen biológiai oknál fogva nem áll fel.
Ha ő ilyen, akkor sokat szerintem nem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!