Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy reagálnátok, ha állásinterjún az interjúztató felvetné, hogy egy szopásért cserébe tiétek az állás?
Figyelt kérdés
2019. máj. 2. 20:23
11/17 anonim válasza:
Mefenyegetném ha nem vesz fel, akkor hívom a rendőröket és elmondok nekik mindent. Utána pedig ezzel zsarolnám, hogy segítsen feljebb jutni
12/17 anonim válasza:
Oooh, a 11es már komplett szappanoperát írt köré. Kiválóan vált egy mondat alatt zaklatott szegény nőből zsarolóvá.
13/17 anonim válasza:
Interjúztattam nőket adminisztratív munkakörbe. Nem kellett felajánlani. A szakmai részét én vittem, a többit a HR-es. Amikor a HR-es kiment felajánlotta hogy "mindenre hajlandó" hogy megszerezze az állást, kérhetek bármit akármennyire merész is.
Nem is volt több kérdésem. Ilyen emberekkel nem akarok együtt dolgozni, sem helyettük dolgozni. Ez egy munkahely és nem kupleráj.
14/17 anonim válasza:
13as: ez mostanában volt? Azt hittem, a munkaerőhiány kiírtotta az elmúlt 1-2 évben ezt a hozzáállást.
15/17 anonim válasza:
Igen, nemrég volt. Mi nem küzdünk munkaerőhiánnyal. Megbecsüljük és megfizetjük a jó teljesítményt. Éppen ezért fontos hogy a csapatban ne legyen gyenge láncszem.
17/17 anonim válasza:
Leesnék a székről a röhögéstől. Valószínűleg úgy nevetnék, hogy “pánikroham” jönne rám. Ő meg magyarázkodhatna a dokinak. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!