Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak hogy a legtöbb lány a beképzelt bunkó fiúknak sokkal könnyebben szétteszi a lábát mint egy rendesnek?
Ez már sajnos a saját bőrömön is tapasztaltam hogy mivel én nem vagyok beképzelt, nagydumás így volt olyan lány aki emiatt utasított vissza a szexkapcsolatból.
Miért jobbak az olyan fiúk?
Mert azok nem picsognak, hisztiznek mint te.
Aki b0nkó vagány az erőt sugall. Azt mutatja kemény vagyok le$z@rlak. Ha nem jösz lesz másik helyetted. Egy picsogos bármit megtenne egy nőért. Az ilyen nem kihivás , élvezet egy nőnek. Amit bármikor megkaphatsz az nem izgalmas.
Meg egy ilyen tipusú fickóval lehet fesziteni: nêzzétek az én hapsim milyen tökös csávó.
De ez kb 30-ig müködik utánna csak a pénz számit, ha okos ha buta a nő. Kivéve ha nem érzelmi függő.
Ez Mo.-n az egyik legnagyobb rejtély a sok közül... Aztán meg megy a csodálkozás a nő részéről, ha mégsem annyira jó a hapsival, hogy "én mégsem ilyen lovat akartam...".
Ki érti ezt?
Sose volt bunkó pasim, még barátként sem kéne, mert a szememben gáz bunkónak lenni.
De nem volt olyan sem, aki besorolja magát a "rendes pasi" kategóriába, közben meg úgy fogalmaz a nőkről, hogy "szétteszik a lábukat".
Szexkapcsolatot szerettél volna, és úgy gondolsz a nőre, hogyha ez összejönne, az arról szólna, hogy ő "szétteszi neked a lábát".
Ezt tényleg vonzónak kéne éreznie egy nőnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!