Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen átalakulással esélyes, hogy könnyebben csajozzak?
Az a helyzet, hogy volt egy barátnőm, és hosszabb kapcsolatban voltunk majdnem két évig tartott. Ennek vége lett, és azóta képtelen vagyok, becsajozni/ismerkedni.
Amíg együtt voltunk tele voltam önbizalommal, azt éreztem bárkit feltudnék szedni, legyen akár a legjobb nő az országban. A szakítás után az önbizalmam nagyon lecsökkent, és sokáig hanyagoltam is ezt a csajozás témát.
Most pedig már az a bajom, hogy kijöttem a gyakorlatból (szex terén mindenképp, nagyjából fél éve nem voltam nővel) szóval ha most össze is jönne, azon paráznék, hogy bírnám vagy fél percig holott régebben nem volt ilyen probléma.
Tehát elhatároztam, hogy változtatok a külsőmön, ami talán hatással lesz a személyiségemre is.
Elkezdtem konditerembe járni, hogy izmosabb legyek (semmi szteroidos izomkolosszus, csupán jó étrenddel egy izmosabb fizikum a cél). Szeretném venni egy "csajozós" autót, igazából egy újabb kisautó áráért vennék egy régebbi de sportos autót, kivételesen nem bmw:D
Vettem néhány új ruhát, de még szeretnék venni többet is.
Szóval ha ezek a változások végbe mennek (autó, izmosabb fizikum, újabb ruhatár) mondjuk 1-1.5 év alatt, akkor így nagyobb eséllyel fogok csajt találni?
Azt elfelejtettem, hogy inkább csinosabb lányokat szeretnék, és nem feltétlen hosszú távra. Mármint ha valaki tetszik külsőre, és a személyisége is, akkor nem határolódom el a hosszútávú kapcsolat gondolatától, de ha csak a külső tetszik, akkor jó nekem az alkalmi kapcsolat is, vagy rövidtávú kapcsolat.
Az előző kapcsolatomban inkább a személyiség fogott meg nagyon, és bár nem volt kifejezetten rossz a külső sem, azért lehetett volna még bőven csinosabb. Tehát inkább az volt, hogy "megszépítette" a személyisége.
Szóval a lényeg, itt egy 20 éves srác, egyelőre átlagos külsővel, még autó nélkül, és szeretne korabeli nagyon jól kinéző csajokkal lenni. Ez így járható út?
Veszteni valóm tényleg nincs, csupán remelem, hogy ez járható út lehet.
Nem mondom, hogy csak a külsőre megyek, de jelenleg ezt tartom fontosabbnak.
Lehet tíz év múlva találok valakit, aki nagyon jó külsővel és egyben személyiséggel rendelkezik, vagy annyira nem jó külsővel de annál jobb személyiséggel, de addig szeretném "kiélni" magam, és minél több jó testű/szép arcú lányt meghódítani.
Akárkit ismerek aki jó csajokat tud felszedni, a jóképűség mellett/helyett kigyúrt. Persze nem egy szétkoxolt fizikumra kell gondolni, hanem egy az átlagnál jobban kinéző, izmos viszonylag szálkás test.
A jóképűség szerintem egy kevésbé fontos dolog. Ha valaki jóképű, de emellett nagyon vékony vagy épp elhízott, akkor olyan sokra nem megy vele. Persze a kettő együtt az igazi, jó test plusz jó arc.
De ez az egy amivel talán nincs gondom, én nem látom magam olyan jóképűnek, de egy kisebb borostával sokszor hallottam már, hogy "helyes vagyok" "jóképű vagyok" szóval ez amit talán nem kell alakítani.
Szerintem neked sem mindegy hogy néz ki egy lány arca vagy igen?
Ha meg jóképű vagy mi a probléma?
Maguktól is jönnek akkor a nők :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__randizas..
Itt egyöntetűen válaszolnak, az arc a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!