Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az soknak számít ha egy lány 25 éves létére kb 15 sráccal feküdt le?
Figyelt kérdés
2019. máj. 1. 17:14
2/22 anonim válasza:
Ha így élte ki magát engem nem izgat. 29/F
4/22 anonim válasza:
Tudod ha a pasi 100 nőt húz még akkor egy Isten király
Ha mi nők 3nál többel voltunk akkor szájhák vagyunk.
Ez így volt És így is Lesz.
25N
5/22 anonim válasza:
Isten mentsen az ilyen használt punciktol..
6/22 A kérdező kommentje:
Félre érzések elkerülése érdekében NEM EGYSZERRE!! Hanem a 25 éve alatt volt összesen nagyjából 15 partnere.
2019. máj. 1. 17:22
7/22 A kérdező kommentje:
Értések *
2019. máj. 1. 17:22
9/22 anonim válasza:
Szerintem a mai vilagban nem sok. Ha a ffiaknak lehet, akk a noknek is. 25f
10/22 anonim válasza:
#5 miért lenne elhasznált? Nem a partnerek számától, hanem a szexuális élet intenzivitásától “használódik” el egy nő puncija. Amúgy meg attól sem, mivel a hüvely fala rugalmas. Lehet, hogy egy nő, aki 20 férfival feküdt le mindegyikkel csak egyszer tette, ellenben egy másik nő csak eggyel de vele már évek óta minden nap...
A kérdésre válaszolva, szerintem nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!