Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet baj a pisi szexből?
A párom szinte követeli, hogy pisiljek a szájába.
Citromos sört vett, 4 dobozzal, és arra kért azt ogyam meg mind, mert ma este már szeretné nagyon. Le is akarja nyelni.
Engem is vonz a dolog, azaz tetszik, mert sokszor gyenge bdsm- el kezdünk. Nem, nem verem, stb. Csak kikötözöm, felé állok meztelenül, és közvetlen az arca felett masztizok. Azonban ő csak nézheti, azon kívül semmit. De ettől a pisis dologtól fétem kicsit, hogy egészségügyi baja lesz tőle.
Szerintetek ártalmas lwhet az egészségre, ha 2-3 naponta megissza a vizeletem?
Tustommal nincs semmi bajom, es gyógyszert swm szedek semmit.
32L
Nem lesz tőle baja. Én is kaptam már pisit a számba(meg máshová is)
N
Mint többen írták, a FRISS pisi nem veszélyes. (Természetesen ha te sem vagy fertőző beteg.)
Vannak természetgyógyászok, akik kifejezetten ajánlják is. Volt egy japán barátom, aki reggelente a saját pisijéből ivott. Hogy mire jó, azt nem mertem megkérdezni :D de tény, hogy baja az nem lett tőle :D
Bőségesen lehet belőle baj.
Nem is kevés.
De La Cruse: sorod, mi baj lehet belőle.
Kérdező: mitől félsz, mi baja lehetne?
Megbetegszik vagy valami. Azért a pisi csak egy végtermék. Nagyon csalódott volt mikor elutasítottam, de majd elfeljti ezt a hóbortot.
Az egészsége fontosabb mint a pillanatnyi élvezet.
Pl ezért használnak sokan óvszert is ugye.
Kérdező!
De amit te kiválasztasz, azt ő is ki tudja választani majd magából!
Semmilyen méreg nincs benne.
Semmi baja nem lesz a pisiszextől!
Engem utóbbi exem mindig megajándékozott a pisijével , heti két heti szinten kaptam volt hogy egy héten többször is ! Nem volt sose bajom tőle! Ne hallgass a sok hülyére! Nem lesz baja a barátodnak! És ha neki ez egy titkos vágya , vágyakról nehéz nem lehet lemondani, mindig vágyni fog rá! Rád! a pisidre ! főleg a ha szeret!
Sokat kaptam a barátnőmtöl ilyet! Mai napig hiűnyzik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!