Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet baj a pisi szexből?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet baj a pisi szexből?

Figyelt kérdés

A párom szinte követeli, hogy pisiljek a szájába.

Citromos sört vett, 4 dobozzal, és arra kért azt ogyam meg mind, mert ma este már szeretné nagyon. Le is akarja nyelni.

Engem is vonz a dolog, azaz tetszik, mert sokszor gyenge bdsm- el kezdünk. Nem, nem verem, stb. Csak kikötözöm, felé állok meztelenül, és közvetlen az arca felett masztizok. Azonban ő csak nézheti, azon kívül semmit. De ettől a pisis dologtól fétem kicsit, hogy egészségügyi baja lesz tőle.

Szerintetek ártalmas lwhet az egészségre, ha 2-3 naponta megissza a vizeletem?

Tustommal nincs semmi bajom, es gyógyszert swm szedek semmit.

32L

2019. ápr. 30. 19:32
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Bocs az elgépelésekért.
2019. ápr. 30. 19:35
 2/25 anonim ***** válasza:
21%

Ha nem lenne baj jelöld akkor mindenki a hugyát inna víz helyet.

Nem egészséges

2019. ápr. 30. 19:36
 3/25 A kérdező kommentje:
Akkor ez kimarad. Isten ments, hogy miattam legyen baja. Köszi.
2019. ápr. 30. 19:41
 4/25 anonim ***** válasza:
87%
egyszer nem hal bele, ha erre vagyik szerintem tedd meg neki, max tobbszor nem csinalod
2019. ápr. 30. 19:43
 5/25 anonim ***** válasza:
80%

A vizeletben elsősorban víz van és azok az anyagok, melyeket kiválasztasz.

Amit te kiválasztasz, azt a párod is ki tudja, szóval semmi baja nem lesz tőle, ha megissza.

Ráadásul 2 liter sör hatására szinte tiszta víz jön belőled: ha megnézed vízszinű, nem sárga. A sok folyadék, valamint az alkohol vízhajtó hatású.

2019. ápr. 30. 19:57
 6/25 anonim ***** válasza:
41%

"Ha nem lenne baj jelöld akkor mindenki a hugyát inna víz helyet." - háááát erős logikai bukfenc van a dologban.

Ha nem lenne baj az író ivásából, mindenki azt inná víz helyett. - Mivel nem iszik mindenki írót, ezért az író ártalmas...

de be lehet helyettesíteni málnaszörp, joghurt, tonic, stb. italokat is a mondatba.

2019. ápr. 30. 20:01
 7/25 anonim ***** válasza:
31%
Hát azt erősen kétlem, hogy egészséges.
2019. ápr. 30. 20:18
 8/25 anonim ***** válasza:
65%

Mi csináljuk és még élünk!

Ha nem literszámra issza akkor nem lesz baja!

Külföldön közmetikai célból fogyasszák maximum napi egy pohárral.

Sok buta ember jár ide! Ha már van internet használjátok is,ne csak az ostobaságotok megosztására!

2019. ápr. 30. 21:00
 9/25 anonim ***** válasza:
2019. ápr. 30. 21:05
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
A vizeletben akkor szaporodnak el a baktériumok, ha sokáig áll a levegőn. Állítólag frissen még fertőtlenítő hatása is van, vannak ilyen sztorik, hogy pl. katonák az erdőben szerzett sebeket lepisilték jobb híján.
2019. máj. 1. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!