Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha találkozunk, de csak szajjal elégítem ki az elég lesz neki?
Figyelt kérdés
Ma találkozunk, nem volt megbeszélve hogy szex lesz biztosan csak annyi, hogy csók meg ilyenek lehetnek-e? Mondom igen. De pont megjött..szerintetek annak is örülni fog , ha csak szájjal elégítem ki?
Nem szexeltünk még, csak ismerkedünk.
2019. ápr. 30. 06:20
12/15 anonim válasza:
Úristen, hát mi kesz szegénnyel, higy mensizel, es megse tudtok szexelni első vagy 3. vagy paradik, egyébként akarhanydik randin...ha mar az eleje ilyen, gondold 3l, mi lesz később...ha kosg ilyenhulyet csinalsz magadbol es megalazod magad, mi lesz később...csak gondolkodj el, higy ezt a kerdest egy idegentol olvasod, nem te vagy benne erzelmekkel, mit mondánál neki?? Azt, amit a többség. Aki szerint ez ag alomno, az szexgepre vagyik, az akarsz lenni??
13/15 A kérdező kommentje:
De szerintem ebből csak szexkapcsolatban lesz.
2019. ápr. 30. 13:01
14/15 anonim válasza:
Szerintem nem írta, hogy 1. randi. ha csak szexkapcsolat lesz, akkor mondd le, aztán tűzzetek ki másik időpontot.
15/15 anonim válasza:
szexkapcsolatnál se kell mindent alárendelni egy nőnek a pasi érdkeében. sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!