Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire sok hogy 21 eves koromra 100 ferfival fekudtem le?
A szex a legfantasztikusabb erzes a vilagon.
Belemarkolnoli egy izmos ferfihatba amikor eppen kemenyen kefel, en meg a csillagok kozt vagyok... na ennel nem kell jobb erzes.
Ha ribi vagyok emiatt, am legyen.
Akarkinek nem!
Pl neked nincs az a penz!
Jokepu, jo testu pasiknak akik szinten elvezik az eletet.
Vagy egy pelda: 3 sracnak vettem el a szuzesseget, mert feltek attol hogy kicsi nekik, meg hogy benak lesznek stb
Az egyik mar vegigment azota a fel egyetemen, a masik 2nek meg hosszutavu kapcsolata van, mrg gyerkoc.
Kicsit az en sikerem ez, mert en voltam nekik az elso, es elveztem, lattak hogy megy ez nekik.
Nalam pl az arogancia nem meno :)
Akármit is gondolnak rólady, szerintem mégiscsak több élményed van mint egy házasságig szűz embernek.. persze lehet valaki azt élvezi, nem mondom hogy baj van vele.
Szerintem csak úgy tettèl ahogy kedved tartotta.
Persze ettől még az átlaghoz képest sok.
De miért számolod amúgy?
Ismertem ilyen nőt, bár ő nem tudta, hány férfival volt, csak saccolta a százat.
Nem 21 éves volt, hanem 26, és nem volt se kiélt, se elhasznált, és egyáltalán, egy nagyon helyes, érzelmekkel teli, okos, intelligens nő volt. Nem volt babaarcú szépség, inkább átlagosan csinos, és a szex valóban egy élmény volt vele. Nem tartott sokáig, talán két hónapig, mert férjet keresett, és gyereket akart, nekem pedig már volt kettő az elvált feleségemtől.
Jó szívvel emlékezem rá.
"A sok lúzer meg írja csak neked hogy jó vagy, egy férfinek ilyen lány soha nem kéne."
Jól van, drágaságom, akkor majd továbbra is marad a kérdező az izmos, jóképű, jó testű lúzereknél. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!