Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a nőket, hogy kirajzolódik a mellbimbó?
2-es!
A az A-s melltartó nem a mell tartására van.
És ha megkerdezel egy fiatal kisebb mellű lányt, hogy miért hord melltartót, akkor a válasz "h:lye vagy, akkor látszodna a bimbóm".
Hm, ja értem, tehát mivel a férfiaknak tetszene, akkor csináljuk így, teljesen jogos. Bár akkor már bugyit se veszek fel, mert gondolom nektek úgyis jobb lenne.
Neked meg az agyadat felesleges cipelned, dobd ki, úgyse használod semmire...
Amint te nadrág nélkül jársz majd.
Amúgy szerinted kell nekem, hogy te és a többi ösztönlény non-stop engem bámuljon?
Nem A mellbimbók miatt hordunk melltartót.
Igen kényelmes nélküle lenni.
De pl a nagyobb béllel rendelkezői Női társaiknak nem elönyös melltartó nélkül felvenni bizonyos darabokat
N
Régen ez nem volt ekkora téma. Ha a nő aznap úgy döntött, nem vett melltartót. Főleg nagy nyári kánikulában volt bevett szokás eltekinteni tőle. Lehet ezt látni régi lemezborítókon, filmeken (70-es-80-as évek). Ez a kétezres évek
prüdériájának hozadéka. A Spice Girls 1996-os Wannabe klipjében sincs még egyik csajon se melltartó a top alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!