Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A mellbimbó piercing milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szikszallag kérdése:

A mellbimbó piercing milyen gyakori a lányok körében? Illetve lányok ti gondolkodtatok azon hogy szúrattok egyet? Milyen típusú lányoknak gyakoribb a mellbimbó pc?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 22. 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gyakori,bnőim körében tuti nincs.Nekem sem,idegenkedem ilyen dolgoktól.
2019. ápr. 22. 14:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Az egyetlen hely ahol bejon ...36ffi
2019. ápr. 22. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha lenne mellem, én kipróbálnám. Lehet, nem tetszene, és kivetetném, de hát ezt sosem fogom megtudni, mert szinte nemlétező "melleken" elég hülyén nézne ki.
2019. ápr. 22. 14:55
 4/4 anonim válasza:
100%

Én két éve szúrattam pont azért mert kicsi a mellem és mindig szégyelltem. Eddig mindenki imádta és ez önbizalmat ad.

Leginkább ilyen bulizós belvárosi lányoknál látom ,hogy piercingjük van.

2019. ápr. 22. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!