Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány szexben ha pici a mellem?
Én kifejezetten szeretem az A kosár méretes lányokat , meg egyébként is a fenék számomra a lényeg hogy szép kerek legyen.
Biztos sok fiú van még akit izgat a pici mellű csajok mint engem.
A közhellyel ellentétben a férfiak sokkal kevésbé válogatósak, ha nőről, szexről van szó. Sokkal kevésbé számít h mekkora a melle, mennyire van borotválva a punci, van e úszógumi a hason, stb. Evoluciós okokból nekünk férfiaknak az számít, hogy miné több helyre eljuttassuk magjainkat. A nőknél pedig hogy megtalálják az utódnemzés céljából az ideális férfit, a nők ezért válogatósak és ezért van, h valójában a nő választ.
Szóval ne aggódj, a férfiak többségét nem zavarja a kis mell.
Ez nem hátrány! Nyílván a válogatós nagy mell imádók más lányokat fognak előnyben részesíteni!
Ennyivel csökken az esélyed.Ha már eljutottatok a hálószobáig,akkor már nem lesz gond!
A nőmnek aki 40 éves az A-s. elfér a markomban. Fantasztikusan feszes, kerek, formás. Olyan mint egy 16 éves lánynak. Imádom. Volt olyan nőm akinek H-s méretű volt, a két tenyeremből is kifolyt. A melltartótját simán felraktam a fejemre. Az sem volt szexibb.
Neked még 40-50 évesen is fantasztikus melled lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!