Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehet hátrány, ha túl nagy a péniszem? Egy ideje nem találok barátnőt.
Figyelt kérdés
2019. márc. 26. 21:20
1/17 anonim válasza:
Nem hátrány. Úgy hallottam az élvhajhász 30+os nők a nagyot szeretik. Ne add fel, megtalál téged is egy ilyen nő.
2/17 anonim válasza:
Tesa. Ne a s*gglyukadtól mérd már a hosszát!
3/17 anonim válasza:
Az életben nem voltál még pina közelében..Méghogy "egy ideje".
4/17 anonim válasza:
Nekem pl hátrány lenne ha ilyen 18-20 cm lenne hosszra vagy afelett.
Viszont nem mindenkinek az. Csak hozzád passzoló partnert kell találni.
5/17 anonim válasza:
Szexi a nagy méretű farok, de nálam pl. nem nyerő, mert nagyon szűk vagyok.
41N
6/17 anonim válasza:
Mekkora kamu kérdés... Te jó ég...
8/17 anonim válasza:
Ha olyan pólóban mégy randira amin az a felirat szerepel, hogy Big Dick akkor ne csodálkozz.
9/17 anonim válasza:
Ismerkedésnél honnan látja egy lány hogy mekkora????
10/17 A kérdező kommentje:
19 centis hosszra, 5 centis átmérő, átmérőben akkora mint a wc papír guriga tekercse (kicsit nagyobb is) hosszra kb annak a másfélszerese v duplája szóval elég méteres!
2019. márc. 26. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!