Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek ez már sok?
Pár hete ismerkedem egy csajjal, aki tudta, hogy személyi edző vagyok, és tudta, h sokat edzek, de amikor meglátta a felsőtestem aztmondta h neki ez már túl sok, és inkább le is koptatott.. nem igazán értem, én is próbálom h ne legyek olyan mint egy felhő, de szerintem ezzel még nincs gáz. Nem, nem szteroidozok !
28/F
"Igen, sajnos sokan egyből arra asszociálnak, hogy biztos ostoba vagyok, meg unintelligens"
Mondjuk az, hogy kiírtad ezt a kérdést akár még alá is támaszthatja ezt az elméletet...
Ízlésről hallottál már? Egyszerűen a csajnak nem voltál az esete. Ennyi. Pl nekem sem az esetem a szőke, nagymellű, magas nő, mégis a haverok 90%-a meg van ezért a típusért őrülve.
Ez sok? Ez nem az :D A baráti társaságomban minden második srácnak ilyen teste van...
22/L
Dehogy sok. Ez a pont jó kategória.
22L
"Ezen a felsőtesten alig van izom. Ez inkább vékony. Mi sok ezen?"
Semmi, a kérdés csak azért van, hogy ne töröljék az ego tuningos fotóját.
Tipikus, már "fél éve edzek, felveszek egy S-es pólót, mert az feszül, de amint lehet ledobom, mert gizda vagyok" fotó.
gyönyörű
nincs szebb az izmos testnél
nem sok egyáltalán
és az a borotvált hónalj különösen tetszik :)
Nem mindenkinek jön be az ennyire szálkás testalkat . Ízlések és pofonok! Nem tudsz vele mit kezdeni,de ne más emberek ízlése befolyásolja az önbizalmad. Nincs olyan férfi/nő a földön,akit mindenki vonzónak/szexinek tart ..
Én nap mint nap látok ,mindenféle férfiakat,kövéret,vékonyat ,izmosat szép nőkkel ,majd te is találsz valakit.
Amúgy nekem személy szerint nem jön be,én a nagyobb darab férfiakat szeretem,akkor is ha van rajta egy kis háj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!