Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Szerintetek ez már sok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek ez már sok?

Figyelt kérdés

Pár hete ismerkedem egy csajjal, aki tudta, hogy személyi edző vagyok, és tudta, h sokat edzek, de amikor meglátta a felsőtestem aztmondta h neki ez már túl sok, és inkább le is koptatott.. nem igazán értem, én is próbálom h ne legyek olyan mint egy felhő, de szerintem ezzel még nincs gáz. Nem, nem szteroidozok !

[link]

28/F

2019. ápr. 27. 15:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%

"Igen, sajnos sokan egyből arra asszociálnak, hogy biztos ostoba vagyok, meg unintelligens"

Mondjuk az, hogy kiírtad ezt a kérdést akár még alá is támaszthatja ezt az elméletet...

Ízlésről hallottál már? Egyszerűen a csajnak nem voltál az esete. Ennyi. Pl nekem sem az esetem a szőke, nagymellű, magas nő, mégis a haverok 90%-a meg van ezért a típusért őrülve.

2019. ápr. 27. 15:41
 12/21 anonim ***** válasza:
Ez nem sok még!
2019. ápr. 27. 15:42
 13/21 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy régebben kövér voltam, ezálltal az önbizalmam nem sikerült még megfelelően felnyomni ahoz, hogy az ilyen "lekoptatásokon" csak úgy túl tudjak lépni.. szeretek ismerkedni, még neten is, de ezek mindig visszavetnek kicsit
2019. ápr. 27. 15:47
 14/21 anonim ***** válasza:

Ez sok? Ez nem az :D A baráti társaságomban minden második srácnak ilyen teste van...

22/L

2019. ápr. 27. 15:47
 15/21 anonim ***** válasza:

Dehogy sok. Ez a pont jó kategória.

22L

2019. ápr. 27. 16:23
 16/21 anonim ***** válasza:
34%
Ezen a felsőtesten alig van izom. Ez inkább vékony. Mi sok ezen?
2019. ápr. 27. 16:24
 17/21 anonim ***** válasza:
34%

"Ezen a felsőtesten alig van izom. Ez inkább vékony. Mi sok ezen?"

Semmi, a kérdés csak azért van, hogy ne töröljék az ego tuningos fotóját.

Tipikus, már "fél éve edzek, felveszek egy S-es pólót, mert az feszül, de amint lehet ledobom, mert gizda vagyok" fotó.

2019. ápr. 27. 16:33
 18/21 anonim ***** válasza:

gyönyörű

nincs szebb az izmos testnél

nem sok egyáltalán

és az a borotvált hónalj különösen tetszik :)

2019. ápr. 27. 16:40
 19/21 anonim ***** válasza:
Ahw! Nekem nagyon bejön! :)
2019. ápr. 27. 16:43
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek jön be az ennyire szálkás testalkat . Ízlések és pofonok! Nem tudsz vele mit kezdeni,de ne más emberek ízlése befolyásolja az önbizalmad. Nincs olyan férfi/nő a földön,akit mindenki vonzónak/szexinek tart ..

Én nap mint nap látok ,mindenféle férfiakat,kövéret,vékonyat ,izmosat szép nőkkel ,majd te is találsz valakit.

Amúgy nekem személy szerint nem jön be,én a nagyobb darab férfiakat szeretem,akkor is ha van rajta egy kis háj.

2019. ápr. 28. 01:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!